Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veelgestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Terugleveringskosten voor zonnepanelen

Verhalen over de terugleveringskosten doen stevig de ronde. Hierbij horen wij meer fabel dan feit en om deze reden zetten wij graag even de feiten op een rijtje zodat jij precies weet hoe het nu echt zit!

Zonnepanelen Nijmegen

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn er in verschillende merken, vermogens en maten. Solar2Led kiest voor A-kwaliteit zonnepanelen met uitgebreide productgarantie. Tevens hebben de panelen een uitstekende opbrengstgarantie.
Zonnepanelen Nijmegen

Omvormers

Solar2led biedt meerdere opties aan voor omvormers. Zo hebben wij de traditionele string-omvormer van GoodWe, een individueel systeem met optimizers van SolarEdge en micro-omvormers van Enphase.
Zonnepanelen Nijmegen

Montagematerialen

Voor vrijwel elk dak bieden wij de montagematerialen. We hebben de bekende merken zoals Esdec en Solarstell. Solar2Led heeft ook een eigen doorontwikkeld systeem, zodat wij flexibel en op maat kunnen leveren. Met uiteraard uitgebreide garanties hierop.
Zonnepanelen Nijmegen

Begrippenlijst

Om het je makkelijk te maken hebben we de moeilijkste begrippen voor je uitgelegd. Klik op onderstaande knop om enkele begrippen uitgelegd te krijgen.

Zonnepanelen Nijmegen

Werking zonnepanelen

Een zonne-energiesysteem bestaat uit meerdere complexe onderdelen, die allemaal hun eigen specificaties hebben. Daarbij worden allerlei termen gebruikt die voor gebruikers geen betekenis hebben. In dit stuk lees je meer over de werking van zonnepanelen.

Solar2led

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie of een offerte kun je uiteraard contact opnemen! 

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen