Contact

Heb je een vraag? Daar helpen we je graag mee.

Voor het indienen van een offerte, willen we je graag verwijzen naar onze locatiescan. Klik op de onderstaande knop om een offerte aan te vragen.

Stel je vraag per mail of telefoon

Zonnepanelen Nijmegen

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

Zonnepanelen Nijmegen

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veel gestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Zonnepanelen Nijmegen

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie of een offerte kun je uiteraard contact opnemen/

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen