Solar2Led is van 22-07 tm 04-08 gesloten. Vanaf 5 augustus staan we weer volledig voor je klaar.

Zonnepanelen zakelijk

Naast zonnepanelen leveren en installeren voor particuliere woningen, is Solar2Led ook de geschikte partner voor zakelijke installaties. Zowel voor MKB als voor grootzakelijk is het mogelijk en aantrekkelijk om zonnepanelen zakelijk aan te schaffen. Wij helpen en adviseren je graag door dit hele traject. Van subsidie-aanvraag tot financieringsaanvraag en van teruglevercontracten tot eventuele verzwaring van de aansluiting en brutoproductiemeters. Dit gehele traject kunnen wij, samen met onze partners, geheel uitvoeren.

Investeren in zonnepanelen zakelijk

Investeren voor jouw bedrijf is een verstandige keuze. Het biedt een erg hoog rendement en er wordt direct bespaard op de vaste lasten. De investering wordt snel terugverdiend doordat er voor grootzakelijk subsidies te verkrijgen zijn en voor MKB zijn er diverse fiscale voordelen, waardoor het extra aantrekkelijk wordt.
Zonnepanelen zakelijk

Ervaring

Solar2Led is naast de particuliere sector ook gespecialiseerd in de zakelijke sector. Met een installatieteam speciaal ingericht voor commerciële installaties, kunnen wij alle installaties uitvoeren van 40 tot 3.000 panelen. Veel van deze installaties hebben al met grote tevredenheid uit mogen voeren van A tot Z. Zowel bedrijfspanden als de agrarische sector is ons welbekend. De verschillende normen en eisen die per branche gesteld zijn, worden door ons met grote zorgvuldigheid uitgevoerd. Met een Scope12 keurmeester in onze gelederen, inspecteren wij alle installaties en verzorgen wij daar ook een opleverrapport voor die overhandigd kan worden aan de verzekeraar. Op deze pagina en verder op onze website zijn meerdere foto’s toegevoegd van uitgevoerde installaties.

Subsidies zonnepanelen zakelijk

Als drukke ondernemer ben je elke dag druk bezig om een succesvol bedrijf te runnen en winst te behalen. Echter kan er ook winst behaald worden door je kosten te verlagen. Dit kan bijvoorbeeld zijn op je energiekosten die snel gestegen zijn de afgelopen jaren. Hier komt het een en ander bij kijken en vaak zijn ondernemers daar te druk voor. Het is echter zeker de moeite waard om dit uit te zoeken of uit te laten zoeken. Solar2Led helpt hier graag bij en maken hier gebruik van partners die dit dagelijks doen en er alle expertise in hebben. Beschikbare subsidies voor grootzakelijke bedrijven zijn SDE+. Er zijn hier ieder jaar inschrijvingsrondes voor om het aan te vragen. Dit proces vergt al de nodige kennis en ervaring om de grootste kans te hebben op een gunstige subsidie. Voor ondernemers met een kleinere aansluiting dan 3x80A is de SDE+ subsidie niet beschikbaar, maar zijn er andere voordelen waarvoor je aanmerking kunt komen. Dit betreft de EIA, de KIA of de ISDE. Wij geven graag inzicht in de voordelen die voor jou onderneming gelden.

Netwerk

Een ander punt wat momenteel erg belangrijk is om uit te zoeken is of het netwerk geschikt is voor een groot zonnepaneelsysteem. Het net is namelijk in meerdere regio’s overbelast. Het terugleveren van energie dient daarom aangevraagd te worden, om te voorkomen dat het niet mogelijk is om terug te leveren. Daarnaast kan het soms zijn dat de aansluiting niet geschikt is voor de capaciteit van teruglevering. Dan dient met de netbeheerder geregeld te worden dat dit wordt aangepast. Dit kan voor veel rompslomp zorgen, die wij graag met onze partners voor je uit handen nemen. Ook de teruglevercontracten, meetcontracten en registratie die erbij komt kijken, wordt uiteraard verzorgd.
zonnepanelen zakelijk

Financiering zonnepanelen zakelijk

Een installatie met zonnepanelen is natuurlijk een forse investering. Deze investering dient gefinancierd te worden. Hiervoor zijn er meerdere mogelijkheden, zoals meenemen met de hypotheek of een lening afsluiten bij de bank. Er zijn echter ook speciale instanties die financieringen verstrekken voor duurzame investeringen. Indien gewenst kunnen wij ook hierin ondersteunen, regelen en meedenken om dit alles in goede banen te leiden.

Energielabel C verplicht

Vanaf 1 januari 2023 is het voor kantoren van groter dan 100m2 verplicht om energielabel C te hebben. Volgens het bouwbesluit 2012 is deze verplichting gesteld. Wanneer er niet aan deze verplichting wordt voldaan, dan mag het kantoor niet meer als werkplek worden gebruikt. Voor meer informatie en voorwaarden kun je terecht op: https://www.rvo.nl/onderwerpen/duurzaam-ondernemen/gebouwen/wetten-en-regels/bestaande-bouw/energielabel-c-kantoren 

Neem contact met ons op: