Solar2Led is van 22-07 tm 04-08 gesloten. Vanaf 5 augustus staan we weer volledig voor je klaar.

Omvormers

De omvormer is een onmisbaar onderdeel van de zonnepaneel-installatie. De omvormer zet de gelijkstroom van de panelen, om in wisselstroom voor in huis.Echter kan een omvormer nog veel meer. Elk type omvormer heeft dan ook zijn eigen kenmerken en voordelen. Er zijn drie grote verschillen te onderscheiden in typen omvormers. Solar2Led biedt al deze types ook aan:​

Traditionele string-omvormer (GoodWe)

De string-omvormer verbindt de panelen in een serie-schakeling met elkaar. Bij systemen van 10 panelen kan er met twee series gewerkt worden. Binnen een serie is de slechtste schakel leidend voor de rest van de serie. In situaties waarin alle panelen hetzelfde gelegen zijn en er geen schaduwvorming is, biedt de string-omvormer een goede oplossing. Door de scherpe prijs hiervan, is het zeer rendabel. De string-omvormers worden bij ons aangeboden van het merk GoodWe.
Omvormers
Omvormers

Individueel systeem met optimizers (SolarEdge)

Steeds meer markt wordt gewonnen door de systemen waarbij elk paneel onafhankelijk presteert. Dit is ook met een systeem met optimizers. Elk paneel heeft zijn eigen waarde en presteert individueel. Dit systeem wordt door ons aangeboden van het merk SolarEdge. SolarEdge is toonaangevend in de solarbranche. Het systeem van SolarEdge is dan ook met allerlei slimme attributen uit te breiden, zodat je een volledig smart-energy systeem kunt creëren.

Micro-omvormers (Enphase)

Naast een centrale omvormer voor alle panelen, is er ook de mogelijkheid te gaan voor een systeem met micro-omvormers. Deze kleine omvormers zitten onder elk paneel. Hierdoor is ook dit systeem individueel geschakeld. Het voordeel van dit systeem is daarnaast, dat het in de toekomst relatief eenvoudig is uit te breiden. Er is namelijk geen centrale omvormer met een maximum capaciteit. De micro-omvormers worden bij Solar2Led aangeboden van Enphase. Ook Enphase is al ver in het aanbieden van slimme energie-systemen en accu’s.
Solar2led

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Wij werken met de volgende merken