Zonnepanelen

Solar2Led biedt zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Het werkt daarom samen met meerdere fabrikanten van hoge kwaliteit en goede garanties. Elke fabrikant heeft zijn eigen types en modules. De verschillen tussen de merken zit hem in het type cell, het formaat en het vermogen. Daarbij kunnen de garanties en kleur ook per leverancier verschillen, waardoor er ook prijsverschillen zijn.

Wat wij jou kunnen bieden

Solar2Led wilt iedereen kunnen bedienen en biedt daarom de panelen van meerdere fabrikanten aan. Per situatie kunnen we dan bekijken welke fabrikant het meest geschikt is voor die situatie. Indien daarin meerdere opties mogelijk zijn, kiezen wij in de meeste gevallen voor Canadian Solar.

Canadian Solar

Solar2Led werkt al sinds 2013 met producten van Canadian Solar. De kwaliteit en de betrouwbaarheid van Canadian zijn de belangrijkste redenen om met producten van Canadian Solar te werken. Canadian Solar is opgericht in 2001. Het is ontstaan in Canada en uitgegroeid tot een toonaangevende en innovatie fabrikant en een van ’s werelds en grootste en belangrijkste zonne-energiebedrijven. Het investeert veel in Research & Development wat te zien is aan de hoge cell-efficiëntie en de duizenden wereldwijde patenten.
Zonnepanelen

Suntech

De panelen van Suntech worden al jaren aangeboden en geïnstalleerd door Solar2Led. Het is een van de oudste zonnepaneelfabrikanten die voorop loopt op het gebied van technologische ontwikkelingen in de zonne-energie branche. Suntech is opgericht in 2001 en focust zich continue op het proces van het ontwikkelen en produceren van kwaliteit hoogwaardige zonnepanelen.
Zonnepanelen

Hyundai

Hyundai is een bekende naam in de technologie en al opgericht in 1972. In de zonnepanelenbranche zijn ze de afgelopen jaren echt naam aan het maken. Hyundai is erg innovatie en zet zich in voor het bouwen van en toekomstige groeimotor. Dit doen ze door zich te blijven ontwikkelen in groene hernieuwbare energie.

Jinko

inko is een grote fabrikant met wereldwijd 9 fabrieken. Met het nieuwe paneel van Jinko, heeft ook Solar2Led besloten dit op te nemen in ons assortiment. Dit paneel verschilt ten opzichte van de andere panelen net van formaat. Dit kan voor sommige daken net gunstig uitpakken, waardoor we voor iedereen het meest rendabele paneel kunnen aanbieden.
Zonnepanelen

AEG

AEG Industrial Solar is een onderdeel van de AEG familie. Dit wordt aangevoerd Electrolux en is inmiddels al 100 jaar een Duitse traditie.AEG Solar Solutions is geregistreerd en gevestigd in het Duitse Nürnberg en heeft vestigingen in 16 landen in zowel Europa, als de VS en Azië.
Zonnepanelen

JASolar

Solar2Led werkt al jaren met de producten van JASolar. Het is van uitstekende kwaliteit en esthetisch een erg fraai paneel.JASolar is één van de grootste producten in de zonne-energiebranche. Ze hebben het volledige productieproces van zonnepanelen en de cellen in eigen beheer. Hierdoor bieden ze uitstekende kwaliteit en kunnen ze flexibel zijn in de modellen die ze aanbieden.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Wij werken met de volgende merken