Solar2Led is van 22-07 tm 04-08 gesloten. Vanaf 5 augustus staan we weer volledig voor je klaar.

Solar2Led

Ben jij een voorloper en klaar voor een revolutionair rendement met een thuisbatterij?

Met de thuisbatterij is het mogelijk om (opgewekte) energie op te slaan en op een later moment te gebruiken. Je verbruikt dan zoveel mogelijk van je eigen opgewekte stroom, waardoor je nauwelijks teruglevert. Hierdoor vermijd je eventuele kosten hiervoor en ben je minder afhankelijk van de energieleverancier. Daarbij draag je bij aan een stabieler net en ben je voorbereid als de salderingsregeling wordt afgebouwd of verdwijnt. 

De thuisbatterij voor jou

Installatie binnen 4 weken door onze specialisten

Thuisbatterij

Opslag voor (opgewekte) stroom

Thuisbatterijen kunnen worden gebruikt in combinatie met of zonder zonnepanelen. Indien de thuisbatterij moet worden gekoppeld aan de zonnepanelen, zal de adviseur controleren welke thuisbatterijen zijn geschikt voor jouw omvormer. Maak optimaal gebruik van de zelf opgewekte energie, voorkom terugleverkosten en maak gebruik van de goedkoopste stroom.

thuisbatterij
thuisbatterij

Handelen in energie

Tegenwoordig worden de thuisbatterijen ook veel gebruikt voor het handelen van energie bij het gebruik van dynamische energiecontracten of op de onbalansmarkt.
De opbrengsten bij het handelen van energie op de dynamische of onbalansmarkt verschilt per energiecontract en energieleverancier.
Bij een dynamisch contract zijn de opbrengsten gemiddeld €700,- per jaar en bij handelen op de onbalansmarkt kan dit wel oplopen tot gemiddeld €1.100,- per jaar met al 10kwh opslag.

Wij werken met de volgende merken

Voordelen van thuisbatterij

Cijfers in beeld

Oprichting
0
Medewerkers
0
Installaties per jaar
0
Klantbeoordeling
0