Bel ons: 024 36 010 65

Over ons

Solar2Led heeft een jarenlange ervaring op het gebied van elektrische energieoplossingen en bouwconstructies en daardoor zijn we uw beste partner in het zoeken naar uw specifieke energiebehoefte en de eventuele installatie daarvan.

Wij staan ingeschreven vanaf begin 2012 en zijn daarvoor al jaren bezig geweest in de ontwikkeling van zonnepanelen en andere duurzame energieoplossingen.

Tot halverwege 2014 waren we gevestigd op de Nieuweweg in Wijchen. Het magazijn en de mogelijkheden om onze bussen te laden werd daar te beperkt, waardoor we verhuisd zijn naar de Hogelandseweg 30 in Nijmegen. Hier hebben we een erg uitgebreid magazijn en een showroom.

In de showroom kunt u enkele verschillende zonnepanelen zien en hoe deze bevestigd worden. Er is tevens een demo-hoek waar verschillende omvormers zijn aangesloten om te laten zien hoe alles met elkaar samenwerkt. Laat even weten als u langs wilt komen, dan zorgen wij dat er iemand beschikbaar is die u alles kan laten zien en uitleggen.

Solar2Led werkt enkel en alleen met eigen electromonteurs en installatieteams. In totaal werken er ongeveer 20 personen bij ons. U heeft tijdens het gehele traject maar één aanspreekpartner. Dit voorkomt miscommunicatie. Doordat er bij Solar2Led geen partijen tussen zitten kan Solar2Led u een scherpe prijs aanbieden!
Indien gewenst verzorgen we de hele keten voor u, van energiebron tot meterkast. Onze experts kunnen u adviseren in materiaalkeuze en montagemogelijkheden. Solar2Led kan alle materialen en benodigdheden leveren en onze installatie-experts kunnen dat vervolgens perfect in uw woning of pand installeren.

We kunnen op de volgende manieren bijdragen in uw energiebesparing:

  • Volledige installaties zonnepanelen, werkend aangesloten
  • Doe-het-zelfpakketten zonnepanelen
  • Omvormers
  • Bevestigingsmaterialen
  • Wij zorgen dat u tevreden bent en blijft na ons vertrek. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen als er achteraf nog vragen zijn.

Solar2Led werkt met de beste materialen en daardoor kunnen wij u zeer goede garantievoorwaarden bieden. Doordat solar2Led aangesloten is bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie is dit een harde garantie. Op www.sgze.nl kunt hier meer over lezen.

SGZE_Logo

Voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u altijd in de showroom komen kijken, wel graag even van te voren bellen, om zeker te stellen dat er iemand beschikbaar is om u te woord te staan. Hieronder vindt u onze gegevens en de openingstijden.

Bezoekadres:
Solar2Led BV
Hogelandseweg 40
6545 AC Nijmegen

Bedrijfsgegevens:
T: 024 36 010 65
F: 024 36 070 39
E: info@solar2led.nl
KvK nr: 24389772
BTW nr: NL 815.320.486 B01

Telefonische bereikbaar: 
Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 16.00 uur
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.00 uur
Zaterdag: Op afspraak

Per 1 augustus 2019 is Solar2Led verhuisd naar Hogelandseweg 40 in Nijmegen