Over ons

Solar2Led heeft een jarenlange ervaring op het gebied van elektrische energieoplossingen en bouwconstructies en daardoor zijn we uw beste partner in het zoeken naar uw specifieke energiebehoefte en de eventuele installatie daarvan.

Wij staan ingeschreven vanaf begin 2012 en zijn daarvoor al jaren bezig geweest in de ontwikkeling van zonnepanelen en andere duurzame energieoplossingen.

Tot halverwege 2014 waren we gevestigd op de Nieuweweg in Wijchen. Het magazijn en de mogelijkheden om onze bussen te laden werd daar te beperkt, waardoor we verhuisd zijn naar de Hogelandseweg 30 in Nijmegen. Hier hadden we een groter magazijn en een kleine showroom. In 2019 zijn we daar ook uit ons jasje gegroeid en zijn we per augustus 2019 verhuisd naar Hogelandseweg 40 in Nijmegen.

Dit pand is geschikt voor onze toekomst. Het magazijn en kantoor is vele malen groter. Onze showroom biedt ruimte om alle verschillende panelen en omvormers te laten zien. De panelen op ons dak zijn aangesloten op een testopstelling. Ook hebben we de mogelijkheid om een presentatie te kunnen geven en te laten zien hoe alles met elkaar samenwerkt. Als u wilt langskomen in onze showroom, is dit alleen mogelijk op afspraak. Wij zorgen dan dat er iemand beschikbaar is die u alles kan laten zien en uitleggen.

Solar2Led werkt enkel en alleen met eigen elektromonteurs en installatieteams. Ons bedrijf bestaat uit ongeveer 40 werknemers. U heeft tijdens het gehele traject maar één aanspreekpartner. Dit voorkomt miscommunicatie. Doordat er bij Solar2Led geen partijen tussen zitten kan Solar2Led u een scherpe prijs aanbieden!
Wij verzorgen het hele traject voor u. Onze experts kunnen u adviseren in materiaalkeuze en montagemogelijkheden. Solar2Led kan alle materialen en benodigdheden leveren en onze installatie-experts kunnen dat vervolgens perfect in uw woning of pand installeren. Onze BTW-afdeling zorgt daarna voor een vlekkeloze btw-teruggave.

We kunnen op de volgende manieren bijdragen in uw energiebesparing:

  • Volledige installaties zonnepanelen, werkend aangesloten
  • Doe-het-zelfpakketten zonnepanelen
  • Omvormers
  • Bevestigingsmaterialen
  • Wij zorgen dat u tevreden bent en blijft na ons vertrek. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen als er achteraf nog vragen zijn. Onze eigen servicedienst kan snel en alert reageren.

Solar2Led werkt met de beste materialen en daardoor kunnen wij u zeer goede garantievoorwaarden bieden. Doordat Solar2Led aangesloten is bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie is dit een harde garantie. Op www.sgze.nl kunt hier meer over lezen.

SGZE_Logo

Voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen. Daarnaast bent u welkom in onze showroom, wel graag even van te voren bellen, om zeker te stellen dat er iemand beschikbaar is om u te woord te staan. Hieronder vindt u onze gegevens en de openingstijden.

Bezoekadres:
Solar2Led BV
Hogelandseweg 40
6545 AC Nijmegen

Bedrijfsgegevens:
T: 024 36 010 65
F: 024 36 070 39
E: info@solar2led.nl
KvK nr: 24389772
BTW nr: NL 815.320.486 B01

Telefonisch bereikbaar: 
Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 16.00 uur
Openingstijden showroom:
Maandag t/m zaterdag: Op afspraak