Over ons

Solar2Led heeft een jarenlange ervaring op het gebied van elektrische energieoplossingen en bouwconstructies en daardoor zijn we je beste partner in het zoeken naar jouw specifieke energiebehoefte en de eventuele installatie daarvan.

Wie is Solar2Led?

In 2012 is Solar2Led opgericht en begonnen in Wijchen. In al die jaren hebben we veel kennis en ervaring opgebouwd. Na 2 jaar in 2014 zijn we verhuisd naar de Hogelandseweg 30 in Nijmegen.

Echter zijn we daar ook uit ons jasje gegroeid waardoor we in 2019 zijn verhuisd naar Hogelandseweg 40 in Nijmegen.

Dit pand is geschikt voor onze toekomst en biedt nog meer mogelijkheden voor de toekomst. Zo kunnen wij nog meer voorraad houden, waardoor we onze klanten altijd kunnen leveren.

Ook biedt onze showroom ruimte om de verschillende panelen, omvormers en montagematerialen te laten zien.

Ook hebben we uiteraard een testopstelling op ons dak gemaakt, zodat we zelf de ontwikkelingen kunnen blijven monitoren en de klant daarin ook van het juiste advies te voorzien.

Over solar2led
over solar2led

Solar2Led is actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Met 10 installatieteams opereren wij elke dag beide markten. De markten zijn in meerdere opzichten erg verschillend van elkaar.

Voor de zakelijke markt werken wij veel met partners die begeleiden met de SDE+ subsidie, de meetcontracten en de teruglevercontracten. Ook in het contact met de netbeheerder en het eventueel wijzigingen/verzwaren van de aansluiting wordt de klant volledig ondersteund.

Voor de particuliere markt nemen wij vrijwel alles uit handen. Zo ondersteunen wij in het aanmelden van de installatie bij de netbeheer/energieleverancier.

Oprichting
0
Medewerkers
0
Installaties per jaar
0
Klantbeoordeling
0

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen