Solar2Led

Zonnepanelen Zutphen​

Bent u op zoek naar zonnepanelen in Zutphen? Bij Solar2led bent u op het juiste adres. Door te kiezen voor zonnepanelen te installeren in Zutphen kunt u maandelijks op uw energierekening besparen. De torenhoge energierekeningen kunt u hierdoor gemakkelijk vermijden door uw eigen energie op te wekken. U kunt jaarlijks 1027,- euro besparen door zonnepanelen te installeren.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Voor jouw hele buurt zonnepanelen in Zutphen

De energieprijzen gaan momenteel door het dak heen. Hiervoor zelf duurzame energi opwekken is een oplossing. Energie opwekken is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. Vorig jaar kende Zutphen maar liefst 1027 zonuren waar eigen energie in opgewekt kon worden.

Er is regelgeving voor zowel de consument als ondernemer. Hierdoor hoeft u niet direct uw spaargeld uit te geven. In Zutphen geeft de belastingdienst namelijk een btw retour van 21%. Het wordt zo voor iedereen een stuk aantrekkelijker om zonnepanelen te installeren.

De voordelen van zonnepanelen in Zutphen:

Voor eigen gebruik zonne-energie opwekken

Afgelopen jaar kende Zutphen 1027 zonuren waarin u uw eigen energie kan opwekken.

Verlagen aan energiekosten

Met 1027 zonuren kan er per jaar 1073,- worden bespaard. Dit scheelt een hoop en geeft een lagere energierekening.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

Zonnepanelen Zutphen

Door middel van zonnepanelen streven we naar een CO2 neutraal Zutphen in...

De gemeente Zutphen heeft als doel om in 2047 klimaat neutraal te zijn. Het zonnepark Noordveen draagt al met ruim 600 zonnepanelen bij aan dit doel. Gemiddeld heeft 18.6% van de Nederlandse daken al zonnepanelen. 

Weet u niet of uw dak geschikt is maar bent u wel geïnteresseerd in zonnepanelen in Zutphen? Dan kunt u nu de gratis locatiescan aanvragen bij Solar2led en start met het opwekken van je eigen duurzame energie.

Zonnepanelen Zutphen
Zonnepanelen Zutphen

U heeft zeker geen spaargeld nodig voor zonnepanelen!

De overheid stimuleert huiseigenaren om hun eigen woning te verduurzamen met zonnepanelen door het beschikbaar stellen van verschillende subsidies en laagrentende leningen. Het is gemakkelijker om zonnepanelen te laten installeren door deze beschikbare energielening zonder daar spaargeld voor te gebruiken. Een ander bijkomend voordeel is de stijging in waarde van uw huis. In Zutphen zijn er inmiddels al flink veel koopwoningen die voorzien zijn van zonnepanelen. Wilt u de volgende zijn?

Wij werken alleen met A+ merken

Wij werken alleen met A+ merken om onze zonnepanelen in Zutphen te plaatsen. De materialen zijn hierdoor van top kwaliteit. Daarnaast geven we hier ook nog een lang garantietermijn op. Hierdoor zijn we zeker van de kwaliteit die wij leveren. Wij kunnen uitstekende kwaliteit leveren aangezien wij al jaren lang met onze partners werken.

Als u nog vragen heeft over het beste type zonnepanelen of specifieke vragen voor uw woning, kunt u het beste met ons contact opnemen. Dan kijken we samen naar een de  oplossing die aansluit bij uw situatie. 

Zonnepanelen Zutphen

Wij werken met de volgende merken

In Zutphen zonnepanelen installeren. Wat kunt u van ons verwachten?

Al 10 jaar lang zijn wij de ideale partner op het gebied van zonnepanelen. Wij bieden, naast de scherpe prijzen, ook nog vele andere voordelen. We garanderen lange garantietermijnen, pas betalen wanneer de zonnepanelen geplaatst zijn en we hebben ons eigen gecertificeerde montage-en installatieteam.

Tijdens het gehele proces ontzorgen wij je met onze kennis en expertise. Bij zowel de keuze van de zonnepanelen als de daadwerkelijke installatie kunnen wij je adviseren.

Zonnepanelen Zutphen

Antwoord op al jouw vragen

zonnepanelen zutphen

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen het bij Solar2led als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Zutphen. In elk stadium kunnen deze vragen voorkomen. De veelgestelde vragen hebben we hier alvast voor jou beantwoord. Als er nog andere vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op! We helpen daar graag mee verder.

Zonnepanelen zutphen

Kennisbank

Er is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen bij een zonnepaneelinstallatie. Daarnaast zitten daarin ook nog de nodige verschillen en veel techniek. We proberen alles uit te leggen door middel van onze kennisbank. Mochten er alsnog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veel gestelde vragen. Je kunt uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.

zonnepanelen zutphen

Contact

Geen antwoord kunnen vinden op je vraag met onze website? Neem contact met ons op via telefoon, mail of via het contactformulier. Daar helpen we je dan zo snel mogelijk mee verder. Voor vrijblijvende informatie of een offerte kun je ook uiteraard contact opnemen!

Zonnepanelen in Zutphen?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.