Solar2Led

Zonnepanelen Zevenaar​

Een veelbesproken begrip in 2023 is natuurlijk de duurzame energie. Vooral door de gestegen prijzen betalen huishoudens enorm veel voor hun energie. Hierdoor stappen huiseigenaren steeds vaker over naar zonnepanelen om hun eigen duurzame energie op te wekken. Ook zijn zonnepanelen in Zevenaar erg gewild. Niet gek, want er zijn  gemiddeld 1027 zonuren in Zevenaar. Dit maakt zonnepanelen in Zevenaar erg interessant, waarbij je ook kan bijdragen aan een betere toekomst. 

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen in Zevenaar zonder btw te betalen

Ondertussen zien we steeds meer dat huiseigenaren in Zevenaar overstappen naar zonnepanelen. Hierdoor dragen zij bij aan een duurzame wereld. Afhankelijk van jouw dakoppervlak kan jij ook bijdragen aan een beter klimaat. Om het nog aantrekkelijker te maken heeft de overheid een btw teruggave ingesteld, waardoor je bij de aanschaf van jouw zonnepanelen geen btw hoeft te betalen. Hierdoor is het voor steeds meer huishoudens aantrekkelijk om via zonnepanelen hun eigen groene energie op te wekken.

Ben je benieuwd of zonnepanelen geschikt zijn voor jouw dak? Doe dan nu de gratis dakscan en weet wat zonnepanelen in Zevenaar voor jou kunnen betekenen.

Zonnepanelen in Zevenaar neemt de volgende voordelen met zich mee:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Je eigen duurzame energie opwekken draagt natuurlijk bij aan de verduurzaming van de aarde. Daarnaast is het natuurlijk goed voor je eigen portemonnee. Zevenaar kende het afgelopen jaar maar liefst +/- 1027 zonuren.

Minder betalen aan energiekosten

Jaarlijks een lagere energie rekening, wie wil dat nu niet? Vooral met de huidige energieprijzen brengen zonnepanelen in Zevenaar een groot voordeel met zich mee. Gemiddeld bespaar je met zonnepanelen €1143,- per jaar.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaal je 0% btw.

zonnepanelen zevenaar

Zonnepanelen in Zevenaar beschikbaar voor de hele buurt

De gemeente in Zevenaar heeft als doel om energie neutraal te worden in 2040. Het aardgas in Nederland zal dan namelijk verdwijnen, waardoor het van belang is om naar andere energiebronnen te gaan. Zonnepanelen kunnen hier een grote belangrijke rol in spelen. Veel huiseigenaren dragen al hun steentje bij. Zo zijn er al 3632 koopwoningen met Zonnepanelen in Zevenaar. 

Gezamenlijk zorgt dit voor een besparing van €4.151.376,-. Alle zonnepanelen in Zevenar hebben al voor 171.040 CO2 omgezet in bomen. Draag jij ook je steentje bij?  

 

Wij werken uitsluitend met A+ merken

Voor de installatie van onze zonnepanelen in Zevenaar werken wij uitsluitend met A+ merken. De kwaliteit is dus erg hoog. Mocht er dan toch iets misgaan, dan hebben we een uitstekende garantieregel. We werken al een langere tijd met dezelfde merken, waardoor we kunnen garanderen dat de kwaliteit erg goed is. Ook kunnen we hierdoor zeggen dat de leverancier betrouwbaar is, waardoor we op kort termijn snel kunnen schakelen. 

Mocht je vragen hebben over welke zonnepanelen het beste aansluiten bij jouw situatie? Neem dan contact met ons op.

Wij werken met de volgende merken

Solar2Led, de installatiespecialist voor zonnepanelen in Zevenaar

Al 10 jaar zijn we de ideale partner voor jou op het gebied van zonnepanelen in Zevenaar. Onze scherpe prijzen is één voordeel van de vele. Zo hebben we daarnaast onze eigen gecertificeerde instalatieteam. Ook bieden we mogelijkheden om pas te betalen wanneer de zonnepanelen geplaatst zijn. Als laats garanderen we lange garantietermijnen op onze zonnepanelen. 

Daarnaast hebben wij de kennis en expertise om jou tijdens het gehele proces te ontzorgen. Dit betekent dat we je zowel bij de keuze van de zonnepanelen als de daadwerkelijk installatie kunnen adviseren.

zonnepanelen zevenaar

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen Zevenaar

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Zevenaar. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

Zonnepanelen Zevenaar

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veelgestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen over de plaatsing van zonnepanelen in Zevenaar.

Zonnepanelen Zevenaar

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie over zonnepanelen in Zevenaar of een offerte kun je uiteraard contact opnemen! 

Zonnepanelen in Zevenaar?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.