Solar2Led

Zonnepanelen Zaltbommel​

Ben je op zoek naar een installateur van zonnepanelen en ben je woonachtig in Zaltbommel? Dan ben je bij Solar2led aan het juiste adres. We kunnen je namelijk tijdens het gehele proces begeleiden of eventueel ontzorgen. Dit begint bij het advies geven tot het daadwerkelijk installeren van de zonnepanelen in Zaltbommel. Via onze locatiescan kan je vooraf berekenen hoeveel geld je met zonnepanelen kan gaan besparen. Zo weet je precies wat je kan verwachten wanneer je kiest voor zonnepanelen.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen voor de gehele gemeente Zaltbommel

Momenteel is de hele wereld bezig met het verduurzamen van de energie. Naast de besparing op je rekening, draagt u ook met groene energie bij aan het milieu. Vorig jaar waren er 1073 zonuren in Zaltbommel, waardoor er gemiddeld 1143,- euro per jaar bespaard kan worden. Hierdoor blijft het aantrekkelijk om zonnepanelen in Zaltbommel te installeren.

Bij de aanschaf van zonnepanelen geldt er een 0% btw regeling, waardoor u als consument of als ondernemer niet direct uw spaargeld hoeft uit te geven. De aanschaf van zonnepanelen in Zaltbommel wordt hierdoor steeds laagdrempeliger. 

 

De voordelen van zonnepanelen in Zaltbommel:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Zaltbommel kende 1073 zonuren het afgelopen jaar. 1073 uren waarin u uw eigen energie kan opwekken.

Minder betalen aan energiekosten

1073 zonuren zorgen voor een besparing van 1143,- per jaar. Een lagere energierekening en beter voor de uitgaven.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

Energie en klimaat neutraal Zaltbommel in 2050

Het energie en klimaat neutraal worden door groene energie wordt steeds populairder. De gemeente Zaltbommel heeft een doel gesteld om in 2050 energie en klimaat neutraal te zijn. Momenteel zijn er al 3400 woningen voorzien van zonnepanelen in Zaltbommel. Zij dragen allemaal bij aan de doelstelling van het verduurzamen van de wereld.

Bent u geïnteresseerd in de installatie van zonnepanelen in Zaltbommel, maar weet u niet of uw dak geschikt is? Vraag dan nu de gratis locatiescan aan bij Solar2led en begin met het opwekken van uw eigen groene energie!

zonnepanelen zaltbommel

Spaargeld nodig voor zonnepanelen? Zeker niet!

De landelijke overheid geeft momenteel verschillende subsidies en laagrentende leningen uit voor het opwekken van duurzame energie. Huiseigenaren worden hierdoor gestimuleerd om hun woningen te verduurzamen.  De energiebespaarlening zorgt ervoor dat de aanschaf van zonnepanelen in Zaltbommel makkelijker wordt zonder dat er spaargeld bij komt kijken.  De lening heeft namelijk een lage rente, waardoor het aantrekkelijker is om zonnepanelen te kopen. Daarnaast stijgt uw woning in waarde wanneer er zonnepanelen op geplaatst zijn. Inmiddels zijn er al 3400 woningen voorzien van zonnepanelen in Zaltbommel. Bent u de volgende?

 

Wij werken uitsluitend met A+ merken

Bij het installeren van zonnepanelen in Zaltbommel werken wij uitsluitend met A+ merken. Daarnaast hanteren wij een lange garantietermijn en zijn de materialen van uitstekende kwaliteit. Wij werken al jaren met dezelfde leveranciers en partners waar wij al vele installaties mee hebben uitgevoerd. 

Heeft u vragen over het beste type zonnepaneel op uw dak en bij uw situatie? Neem dan contact met ons op.

 

zonnepanelen zaltbommel

Wij werken met de volgende merken

Zonnepanelen in Zaltbommel installeren. Wat je van ons kan verwachten?

Wanneer u ervoor kiest om zonnepanelen te laten installeren op uw dak, dan is Solar2led de ideale partner. Met al meer dan 10 jaar ervaring hebben we de juiste kennis en expertise opgedaan om u het best te kunnen ondersteunen. Hierbij garanderen we ook lange garantietermijnen aan en werken we uitsluitend met ons eigen gecertificeerde montage- en installatie team. Daarnaast is het ook mogelijk om pas te betalen wanneer de zonnepanelen geplaatst zijn. 

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen Zaltbommel

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Zaltbommel. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veel gestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie of een offerte kun je uiteraard contact opnemen! 

Zonnepanelen in Zaltbommel?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.