Solar2Led

Zonnepanelen Wijchen​

Duurzaamheid is anno 2023 een veel voorkomend begrip. Ook jij kan hieraan bijdragen. Door zonnepanelen in Wijchen op jouw woning, bedrijfspand of schuur te plaatsen draag je bij aan een betere toekomst. Daarnaast is dit ook nog goed voor jouw eigen portemonnee. Zo is Wijchen met gemiddeld 1100 zonuren per jaar een interessante plek voor zonnepanelen.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen in Wijchen met subsidie voor jouw hele buurt

Iedereen kan wat doen voor het klimaat. Dit kan zowel op kleine als grote schaal. Afhankelijk van jouw dakoppervlak kan ook jij bijdragen aan een beter klimaat. Via het Loket Duurzaam Wonen is het mogelijk om voor zonnepanelen in Wijchen subsidie aan te vragen. De gemeente Wijchen biedt namelijk de mogelijkheid om een gunstige lening af te sluiten voor jouw zonnepanelen. Hierdoor hoef je geen spaargeld te reserveren voor de zonnepanelen en kun je zonder drempels beginnen met besparen. Doe de dakscan om jouw besparing te berekenen.

Zonnepanelen in Wijchen neemt de volgende voordelen met zich mee:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Je eigen zonne-energie opwekken draagt bij aan een betere wereld, maar natuurlijk ook aan je eigen portemonnee. Wijchen kende het afgelopen jaar +/- 1100 zonuren.

Minder betalen aan energiekosten

Jaarlijks een lagere energie rekening. Eén van de voordelen van onze duurzame energie oplossingen zijn dat de energiekosten jaarlijks zullen dalen door zonnepanelen in Wijchen.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

Zonnepanelen Wijchen

Zonnepanelen in Wijchen beschikbaar voor jouw hele buurt

Als collectief is de gemeente Wijchen een advies- en inkoopactie gestart voor isolatiemaatregelen en zonnepanelen. Gezien het feit dat tussen 2030 en 2050 het aardgas in Nederland zal verdwijnen is het van belang om naar andere energiebronnen te gaan kijken. Zonne-energie is één van deze bronnen. 

Het aanleggen van zonnepanelen in Wijchen is voor de gehele buurt toegankelijk. Zo hoef je niet direct spaargeld in te leveren door de gunstige, beschikbare leningen zonder rente of de BTW regeling die van kracht is bij de investering en plaatsing van zonnepanelen in Wijchen.

Zonnepanelen Wijchen
Zonnepanelen Wijchen

Wij werken uitsluitend met A+ merken

Voor de installatie van onze zonnepanelen in Wijchen werken wij uitsluitend met A+ merken. Naast dat de materialen een uitstekende garantie hebben, is ook de kwaliteit van hoog niveau. Hier hebben we al vele jaren ervaring mee, waardoor we kunnen garanderen dat de kwaliteit goed is. Doordat we er al jaren mee werken, laat het ook zien dat de leverancier betrouwbaar is in het aanleveren van de materialen en de kwaliteit daarvan.

Heb je vragen over welke zonnepanelen in Wijchen het beste aansluiten bij jouw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken met de volgende merken

Solar2Led, de installatiespecialist voor zonnepanelen in Wijchen

Al bijna 10 jaar zijn wij de partner voor jou op het gebied van zonnepaneel plaatsing in Wijchen. Naast onze scherpe prijzen bieden wij nog vele andere voordelen. Zo hebben wij ons eigen gecertificeerde montage- en installatieteam, bieden we de mogelijkheid om pas te betalen wanneer de zonnepanelen geplaatst zijn en garanderen we lange garantietermijnen.

Daarnaast hebben wij de kennis en expertise om jou tijdens het gehele proces te ontzorgen. Dit betekent dat we je zowel bij de keuze van de zonnepanelen als de daadwerkelijk installatie kunnen adviseren.

Zonnepanelen Wijchen

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen Wijchen

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Wijchen. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

Zonnepanelen wijchen

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veelgestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen over de plaatsing van zonnepanelen in Wijchen.

Zonnepanelen Wijchen

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie over zonnepanelen in Wijchen of een offerte kun je uiteraard contact opnemen! 

Zonnepanelen in Wijchen?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.