Solar2Led

Zonnepanelen Venray​

Begin met zonnepanelen en start met besparen. De energieprijzen schieten door het dak en daarom is dit het perfecte moment om te starten met zonnepanelen. Waarom te veel betalen terwijl je je eigen energie kan opwekken? Het plaatsen van zonnepanelen in Venray zorgt er namelijk voor dat je 1027,- euro per jaar kan besparen. Ook is er een btw regeling voor zonnepanelen, waardoor de installatie steeds voordeliger wordt.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen in Venray voor jouw hele buurt

Nederland maakt momenteel een heuse energietransitie door. Duurzame energie is logischerwijs niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Venray kende vorig jaar 1046 zonuren waardoor je 1027,- euro per jaar kan besparen.  Ook is er een btw regeling van toepassing bij de belasting. 

Door deze regelgeving hoeft u als consument of ondernemer niet direct uw spaargeld uit te geven. Iedereen kan dus gebruik maken van zonnepanelen in Venray. 

 

Zonnepanelen in Venray, de voordelen:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Venray kende 1046 zonuren afgelopen jaar. 1046 uren waarin u uw eigen energie kan opwekken.

Minder betalen aan energiekosten

1046 zonuren zorgen voor een besparing van 1000,- per jaar. Een lagere energierekening en beter voor de uitgaven.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

Zonnepanelen Venray

Streven naar een CO2 neutraal Venray in 2040 door middel van zonnepanelen

Gemeente Venray heeft een doel om in 2040 CO2 neutraal te zijn. Momenteel zijn er al 3864 koopwoningen in Venray die gebruik maken van zonnepanelen. Ook zijn het gemeentehuis en de basisschool de Klimboom al voorzien van  zonnepanelen. Zij dragen allemaal bij aan een betere wereld door duurzame energie op te wekken. 

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen in Venray, maar weet u niet of uw dak geschikt is? Vraag dan nu de gratis locatiescan aan bij Solar2led en begin met het opwekken van je eigen energie 

Zonnepanelen Venray
Zonnepanelen Venray

Spaargeld nodig voor zonnepanelen? Zeker niet!

De overheid stimuleert huiseigenaren om hun woning te verduurzamen. Dit doen ze door middel van verschillende subsidies en laagrentende leningen. Door de energiebespaarlening is het gemakkelijker om zonnepanelen aan te leggen zonder daar spaargeld van te gebruiken. De energiebespaarlening heeft namelijk een lage rente, waardoor het aanleggen van zonnepanelen aantrekkelijker wordt. Ook stijgt uw woning in waarde wanneer er zonnepanelen op geplaatst zijn. Inmiddels zijn er al +3864 koopwoningen in Venray die voorzien zijn van zonnepanelen. Ben jij de volgende?

 

Wij werken uitsluitend met A+ merken

Wij werken uitsluitend met A+ merken om onze zonnepanelen in Venray te plaatsen. De materialen zijn van uitstekende kwaliteit en is de garantie erg goed. Hier werken we al vele jaren mee, waardoor we u kunnen garanderen van uitstekende kwaliteit. Ook laat dit zien dat de leverancier betrouwbaar is in het aanleveren van de materialen en de kwaliteit daarvan. 

Heeft u vragen over het beste type zonnepanelen op uw dak en bij uw situatie? Neem dan contact met ons op.

Zonnepanelen Venray

Wij werken met de volgende merken

Zonnepanelen in Venray installeren. Wat je van ons kan verwachten?

Wij zijn al 10 jaar de ideale partner op het gebied van zonnepanelen. Naast de scherpe prijzen bieden wij ook nog vele andere voordelen. We bieden namelijk de mogelijkheid om pas te betalen wanneer de zonnepanelen geplaatst zijn, garanderen we lange garantietermijnen en hebben we ons eigen gecertificeerde montage-en installatieteam. 

Daarnaast hebben wij de kennis en expertise om jou tijdens het gehele proces te ontzorgen. Dit betekent dat we je zowel bij de keuze van de zonnepanelen als de daadwerkelijk installatie kunnen adviseren.

Zonnepanelen Venray

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen Venray

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Venray. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

Zonnepanelen venray

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veel gestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Zonnepanelen Venray

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie of een offerte kun je uiteraard contact opnemen! 

Zonnepanelen in Venray?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.