Solar2Led

Zonnepanelen Venlo​

De energieprijzen stijgen door het dak en daarom is het een perfecte tijd om te beginnen met zonnepanelen. Waarom te veel betalen terwijl u ook uw eigen energie kan opwekken? Hiermee bespaar je gemiddeld 1143,- euro per jaar in Venlo. Hierdoor wordt de installatie steeds voordeliger. 

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen in Venlo voor de hele buurt

Momenteel maakt Nederland een hele energietransitie door. Duurzame energie zorgt niet alleen voor betere milieu omstandigheden, maar ook voor minder financiële lasten. Vorig jaar kende Venlo 1046 zonuren, waardoor u gemiddeld 1143,- euro kan besparen per jaar. Daarnaast is er ook een btw regeling beschikbaar bij de belasting. Hierdoor wordt het steeds makkelijker om te starten met zonnepanelen.

 

De voordelen van zonnepanelen in Venlo:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Venlo kende 1046 zonuren het afgelopen jaar. 1046 uren waarin u uw eigen energie kan opwekken.

Minder betalen aan energiekosten

1046 zonuren zorgen voor een besparing van 1143,- per jaar. Een lagere energierekening en beter voor de uitgaven.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

Zonnepanelen Venlo

Energie neutraal Venlo in 2030

Gemeente Venlo heeft een doel om in 2030 energie neutraal te zijn. Momenteel zijn er al 9277 koopwoningen in Venlo die gebruik maken van zonnepanelen. Ook zijn het Tuincentrum Leus en de gymzaal van basisschool Sint Martinus al voorzien van  zonnepanelen. Zij dragen allemaal bij aan een betere wereld door duurzame energie op te wekken. 

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen in Venlo, maar weet u niet of uw dak geschikt is? Vraag dan nu de gratis locatiescan aan bij Solar2led en begin met het opwekken van je eigen energie.

Zonnepanelen Venlo
Zonnepanelen Venlo

Spaargeld nodig voor zonnepanelen? Zeker niet!

De overheid geeft verschillende subsidies en laagrentende leningen uit voor duurzame energie. Zo stimuleren ze huiseigenaren om woningen te helpen verduurzamen. Ook is er een energiebespaarlening beschikbaar waardoor het gemakkelijker is om zonnepanelen aan te schaffen zonder daarvoor spaargeld te gebruiken. De lening heeft namelijk een lage rente, waardoor het aantrekkelijk wordt om zonnepanelen te kopen. Daarnaast stijgt de waarde van uw woning wanneer er zonnepanelen op geplaatst zijn. Inmiddels zijn er al 9277 koopwoningen voorzien van zonnepanelen in Venlo. Bent u de volgende?

 

Wij werken uitsluitend met A+ merken

Uitsluitend werken wij met A+ merken om zonnepanelen in Venlo te plaatsen. De garantie is erg goed en de materialen zijn van uitstekende kwaliteiten. Al jaren werken wij met deze materialen, waardoor we u kunnen garanderen van uitstekende kwaliteiten. Dit laat ook zien dat de leveranciers betrouwbaar zijn in het leveren van de beste materialen.

Heeft u vragen over het beste type zonnepanelen op uw dak en bij uw situatie? Neem dan contact met ons op.

Zonnepanelen Venlo

Wij werken met de volgende merken

Zonnepanelen in Venlo installeren. Wat je van ons kan verwachten?

Al 10 jaar zijn wij de ideale partner op het gebied van zonnepanelen en het plaatsen hiervan. Naast de scherpe prijzen bieden wij ook nog vele andere voordelen. Zo bieden we de mogelijkheid om pas te betalen wanneer de zonnepanelen geplaatst zijn. Ook garanderen we lange garantietermijnen en hebben wij ons eigen gecertificeerde montage-en installatie team. 

Daarnaast hebben wij de kennis en expertise om jou tijdens het gehele proces te ontzorgen. Dit betekent dat we je zowel bij de keuze van de zonnepanelen als de daadwerkelijk installatie kunnen adviseren.

Zonnepanelen Venlo

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen Venlo

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Venlo. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

Zonnepanelen venlo

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veel gestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Zonnepanelen Venlo

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie of een offerte kun je uiteraard contact opnemen! 

Zonnepanelen in Venlo?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.