Solar2Led

Zonnepanelen Veenendaal​

Verduurzaming is al jaren een belangrijk agendapunt. Ook jij kan hieraan bijdragen. Door zonnepanelen in Veenendaal te installeren op jouw woning, bedrijfspand of schuur draag je bij aan een betere toekomst. Daarnaast is dit ook goed voor jouw eigen portemonnee. In totaal kent Veenendaal zo’n 1032 zonuren per jaar. Start vandaag nog met verduurzamen. Bekijk onze locatiescan om in kaart te brengen wat jij kan besparen.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen in Veenendaal voor jouw hele buurt

Iedereen kan wat doen voor het klimaat. Dit kan zowel op kleine als grote schaal. Ook jij kan hieraan bijdragen. Door zonnepanelen in Veenendaal te laten installeren door Solar2Led kan jij jaarlijks besparen op je energierekening en daarnaast ook meewerken aan een beter klimaat. Bij het installeren van zonnepanelen zijn er geen verliezers. Zeker wanneer je je bedenkt dat er veel verschillende subsidies beschikbaar zijn in een groot aantal gemeentes.

Met 1032 zonuren in de gemeente Veenendaal is het verstandig om te starten met het opwekken van zonne-energie. Bewoners van de gemeente Veenendaal kunnen gebruik maken van een duurzaamheidslening. Dit is een lening die je kunt aansluiten tegen een zeer lage rente om energiebesparende maatregelingen te financieren. Deze lening kan je aanvragen bij de gemeente Veenendaal.

Zonnepanelen in Veenendaal neemt de volgende voordelen met zich mee:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Je eigen zonne-energie opwekken draagt bij aan een betere wereld, maar natuurlijk ook aan je eigen portemonnee. Veenendaal kende het afgelopen jaar +/- 1032 zonuren.

Minder betalen aan energiekosten

Jaarlijks een lagere energie rekening. Eén van de voordelen van onze duurzame energie oplossingen zijn dat de energiekosten jaarlijks zullen dalen.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

Zonnepanelen Veenendaal

Zonnepanelen in Veenendaal dragen bij aan doelstelling: energieneutraal in 2035

In de gemeente Veenendaal gaan ze voor daden in plaats van woorden. Zo willen ze duurzaam denken en doen. Er wordt bewust gekozen voor het vaker pakken van de fiets en het zuiniger omgaan met energie. Daarnaast worden er steeds meer duurzame energiebronnen ingezet, zoals zonne-energie. Samen met de gemeente doen de inwoners hun best om in 2035 volledig energieneutraal te zijn. Dat betekent dat er net zoveel energie wordt gebruikt al dat er duurzaam wordt opgewekt. Draag jij hier al aan bij?

Door de gunstige duurzaamheidslening die de gemeente beschikbaar stelt is het laten installeren van zonnepanelen in Veenendaal voor de gehele buurt toegankelijk zonder spaargeld in te leveren. De leningen zijn zonder rente en daarnaast is er nog de BTW regeling.

Zonnepanelen Veenendaal
Zonnepanelen Veenendaal

Wij werken uitsluitend met A+ merken

Voor de installatie van onze zonnepanelen in Veenendaal werken wij uitsluitend met A+ merken. Naast dat de materialen een uitstekende garantie hebben, is ook de kwaliteit van hoog niveau. Hier hebben we al vele jaren ervaring mee, waardoor we kunnen garanderen dat de kwaliteit goed is. Doordat we er al jaren mee werken, laat het ook zien dat de leverancier betrouwbaar is in het aanleveren van de materialen en de kwaliteit daarvan.

Heb je vragen over welke zonnepanelen het beste aansluiten bij jouw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken met de volgende merken

Solar2Led, de installatiespecialist voor zonnepanelen in Veenendaal

Al bijna 10 jaar zijn wij de partner voor jou op het gebied van zonnepanelen. Naast onze scherpe prijzen bieden wij nog vele andere voordelen. Zo hebben wij ons eigen gecertificeerde montage- en installatieteam, bieden we de mogelijkheid om pas te betalen wanneer de zonnepanelen geplaatst zijn en garanderen we lange garantietermijnen.

Daarnaast hebben wij de kennis en expertise om jou tijdens het gehele proces te ontzorgen. Dit betekent dat we je zowel bij de keuze van de zonnepanelen als de daadwerkelijk installatie kunnen adviseren.

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen Veenendaal

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Veenendaal. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

Zonnepanelen veenendaal

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veel gestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Zonnepanelen Veenendaal

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie of een offerte kun je uiteraard contact opnemen! 

Zonnepanelen in Veenendaal?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.