Solar2Led

Zonnepanelen Uden​

Energieprijzen die de pan uit vliegen en een druk op het klimaat. Het is tijd om te verduurzamen. Eén van de mogelijkheden om hier zelf mee te starten is het laten plaatsen van zonnepanelen in Uden. Bij Solar2Led kunnen we je verder helpen bij de installatie van zonnepanelen op jouw woonhuis, zakelijk of agrarisch pand. In de omgeving Uden hebben we al diverse installaties uitgevoerd. Door ons brede scala aan zonnepanelen en expertise hebben we voor alle woon- of werkgerelateerde gebouwen een geschikte oplossing. Daarnaast werken we uitsluitend met A-merken panelen. Doe de gratis locatiescan om te berekenen wat jij kan besparen.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen in Uden voor jouw hele buurt

Door de installatie van zonnepanelen in Uden draag je bij aan een groener en schoner milieu. En dat is nodig. Het klimaat staat onder druk en het beste moment om te starten met verduurzaming is nu. Door je woning toekomstklaar te maken bespaar je maandelijks op je energierekening en kun je voor je eigen gebruik energie opwekken. De aanleg van zonnepanelen heeft zowel voor jouw huishouden als je naasten vele voordelen. Doe de gratis locatiescan om erachter te komen wat jij op jaarbasis kan besparen.

Zonnepanelen in Uden neemt de volgende voordelen met zich mee:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Je eigen zonne-energie opwekken draagt bij aan een betere wereld, maar natuurlijk ook aan je eigen portemonnee. Uden kende afgelopen jaar +/- 1162 zonuren.

Minder betalen aan energiekosten

Jaarlijks een lagere energie rekening. Eén van de voordelen van onze duurzame energie oplossingen zijn dat de energiekosten jaarlijks zullen dalen.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

Zonnepanelen Uden

Streven naar een energieneutraal Uden in 2035

In 2035 volledig energieneutraal zijn. De gemeente Uden heeft de ambitie om deze doelstelling werkelijkheid te maken. Dit kan alleen met de hulp van haar inwoners. Energieneutraal betekent dat er binnen de gemeente Uden evenveel energie wordt verbruikt als dat er duurzaam wordt opgewekt. 

De meeste woningen in Uden beschikken over een geschikt dak voor de aanleg van zonnepanelen. Mocht je twijfelen aan de geschiktheid van jouw daksoort, dan kun je natuurlijk altijd eens contact opnemen met onze adviseurs. Zij denken graag met je mee over wat de beste installatie voor jouw dak is.

Zonnepanelen Uden
Zonnepanelen Uden

Geen spaargeld nodig voor installatie van zonnepanelen in Uden

De overheid stimuleert woningeigenaren met subsidies en lage renteleningen om duurzame maatregelingen uit te voeren aan de eigen woning. Zo ook in Uden. Met de Energiebespaarlening is het gemakkelijker om zonder spaargeld zonnepanelen in Uden aan te laten leggen. Dit maakt de installatie van zonnepanelen in Uden beschikbaar voor jouw hele buurt. Het aanleggen van zonnepanelen heeft verschillende voordelen, zoals een lagere energierekening, een waardestijging van jouw huis en een betere planeet. Inmiddels zijn er in Uden al bijna 5000 woningen voorzien van zonnepanelen. Ben jij de volgende?

Wij werken uitsluitend met A+ merken

Voor de installatie van onze zonnepanelen in Uden werken wij uitsluitend met A+ merken. Naast dat de materialen een uitstekende garantie hebben, is ook de kwaliteit van hoog niveau. Hier hebben we al vele jaren ervaring mee, waardoor we kunnen garanderen dat de kwaliteit goed is. Doordat we er al jaren mee werken, laat het ook zien dat de leverancier betrouwbaar is in het aanleveren van de materialen en de kwaliteit daarvan.

Heb je vragen over welke zonnepanelen het beste aansluiten bij jouw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zonnepanelen Uden

Wij werken met de volgende merken

Zonnepanelen in Uden installeren. Wat je van ons kan verwachten?

Al bijna 10 jaar zijn wij de partner voor jou op het gebied van zonnepanelen. Naast onze scherpe prijzen bieden wij nog vele andere voordelen. Zo hebben wij ons eigen gecertificeerde montage- en installatieteam, bieden we de mogelijkheid om pas te betalen wanneer de zonnepanelen geplaatst zijn en garanderen we lange garantietermijnen.

Daarnaast hebben wij de kennis en expertise om jou tijdens het gehele proces te ontzorgen. Dit betekent dat we je zowel bij de keuze van de zonnepanelen als de daadwerkelijk installatie kunnen adviseren.

Zonnepanelen Uden
Zonnepanelen Uden

0% BTW-regeling bij aanschaf zonnepanelen in Uden

Door de 0% btw regeling hoeft u als consument of ondernemer niet direct uw spaargeld uit te geven. De aanschaf van zonnepanelen wordt hierdoor steeds laagdrempeliger. Bij een gemiddelde installatie van zonnepanelen kan dit al gauw oplopen tot €1.000 opleveren.

Naast de Belastingregeling biedt de gemeente Uden nog andere verschillende duurzaamheid subsidies. Dit maakt de aanschaf van een zonnepanelen installatie een stuk aantrekkelijker. Je kunt vandaag nog starten met zonnepanelen. Vul gratis de locatiescan in en bereken hoe veel jij kan besparen.

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen Uden

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Uden. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

Zonnepanelen uden

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veel gestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Zonnepanelen Uden

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie of een offerte kun je uiteraard contact opnemen! 

Zonnepanelen in Uden?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.