Solar2Led

Zonnepanelen Tiel​

Start met zonnepanelen. Start met besparen. Het beste moment om te starten met zonnepanelen is nu. Vandaag de dag schieten de energieprijzen letterlijk door het dak heen. Zonde, vinden wij bij Solar2Led. Vooral omdat de installatie van zonnepanelen in Tiel je al zo’n 1000 euro per jaar kan besparen. Momenteel bieden veel gemeenten de mogelijkheid om de installatie uit te laten voeren zonder hier spaargeld voor opzij te hoeven zetten.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen in Tiel voor jouw hele buurt

Momenteel is er een ware energietransitie gaande in Nederland. Logisch ook, duurzame energie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Met de installatie van zonnepanelen in de gemeente Tiel kun je al zo’n €1000 euro per jaar besparen.

Door deze reglementen is het voor jou als consument of bedrijf niet noodzakelijk om direct je spaargeld hieraan uit te geven. Zonnepanelen in Tiel is dus voor iedereen toegankelijk.

Zonnepanelen in Tiel neemt de volgende voordelen met zich mee:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Je eigen zonne-energie opwekken draagt bij aan een betere wereld, maar natuurlijk ook aan je eigen portemonnee. Tiel kende afgelopen jaar +/- 1073 zonuren.

Minder betalen aan energiekosten

Jaarlijks een lagere energie rekening. Eén van de voordelen van onze duurzame energie oplossingen zijn dat de energiekosten jaarlijks zullen dalen.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

zonnepanelen tiel

Streven naar een energieneutraal Tiel in 2050 door middel van zonnepanelen

In 2050 volledig energieneutraal zijn. Dat is het streven wat de gemeente Tiel.  Energieneutraal betekent dat ze ernaar streven dat de gemeente evenveel energie verbruikt als dat het duurzaam opwekt. Tiel is momenteel al gestart met de verduurzamingsslag. Zo hebben al bijna 2000 woningen zonnepanelen op het dak liggen.

De meeste woningen in Tiel beschikken over een geschikt dak voor de aanleg van zonnepanelen. Mocht je twijfelen aan de geschiktheid van jouw daksoort, dan kun je natuurlijk altijd eens contact opnemen met onze adviseurs. Zij denken graag met je mee over wat de beste installatie voor jouw dak is.

zonnepanelen tiel
zonnepanelen tiel

Geen spaargeld nodig voor installatie van zonnepanelen in Tiel

De overheid stimuleert woningeigenaren met subsidies en lage renteleningen om duurzame maatregelingen uit te voeren aan de eigen woning. Zo ook in Tiel. Met de Energiebespaarlening is het gemakkelijker om zonder spaargeld zonnepanelen in Tiel aan te laten leggen. Dit maakt de installatie van zonnepanelen in Tiel beschikbaar voor jouw hele buurt. Het aanleggen van zonnepanelen heeft verschillende voordelen, zoals een lagere energierekening, een waardestijging van jouw huis en een betere planeet. Inmiddels zijn er in Tiel al bijna 2000 woningen voorzien van zonnepanelen. Ben jij de volgende?

Wij werken uitsluitend met A+ merken

Voor de installatie van onze zonnepanelen in Tiel werken wij uitsluitend met A+ merken. Naast dat de materialen een uitstekende garantie hebben, is ook de kwaliteit erg goed. Hier hebben we al vele jaren ervaring mee, waardoor we kunnen garanderen dat de kwaliteit goed is. Doordat we er al jaren mee werken, laat het ook zien dat de leverancier betrouwbaar is in het aanleveren van de materialen en de kwaliteit daarvan.

Heb je vragen over welke zonnepanelen het beste aansluiten bij jouw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

zonnepanelen tiel

Wij werken met de volgende merken

Zonnepanelen in Tiel installeren. Wat je van ons kan verwachten?

Al bijna 10 jaar zijn wij de partner voor jou op het gebied van zonnepanelen. Naast onze scherpe prijzen bieden wij nog vele andere voordelen. Zo hebben wij ons eigen gecertificeerde montage- en installatieteam, bieden we de mogelijkheid om pas te betalen wanneer de zonnepanelen geplaatst zijn en garanderen we lange garantietermijnen.

Daarnaast hebben wij de kennis en expertise om jou tijdens het gehele proces te ontzorgen. Dit betekent dat we je zowel bij de keuze van de zonnepanelen als de daadwerkelijk installatie kunnen adviseren.

zonnepanelen tiel

Antwoord op al jouw vragen

zonnepanelen Tiel

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Tiel. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

Zonnepanelen tiel

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veel gestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

zonnepanelen Tiel

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie of een offerte kun je uiteraard contact opnemen! 

Zonnepanelen in Tiel?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.