Solar2Led

Zonnepanelen Schaijk​

Met zonnepanelen wek je op een duurzame manier je eigen stroom op. Hierdoor kan je aanzienlijk besparen op de jaarlijkse energiekosten. Wist je dat je door het plaatsen van zonnepanelen €1027 euro kunt besparen in Schaijk? Daarnaast wordt je woning direct meer waard, wanneer er zonnepanelen geplaatst zijn. Al 3602 woningen in Schaijk zijn al voorzien van zonnepanelen. Ben jij de volgende?

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Wek energie op met de installatie van zonnepanelen in Schaijk

De gemeente Schaijk wil in 2050 energieneutraal zijn. Een mooie uitdaging om samen naartoe te werken. Gemiddeld wordt er nu al €3.560.609 per jaar bespaard in Schaijk door plaatsing van zonnepanelen. 3467 woningen in Schaijk gingen je al voor. Wil je ook besparen op de energierekening en bijdragen aan een energieneutraal klimaat? Neem dan nu contact op.

Solar2Led is dé geschikte partij om je te ondersteunen bij het instaleren van nieuwe zonnepanelen in Schaijk. Met meer dan 40 jaar ervaring beschikken wij over alle kennis op het gebied van zonnepanelen. Wil je weten hoeveel je kan besparen op je energierekening? Doe dan nu de locatiescan en krijg resultaat binnen vijf minuten. 

Zonnepanelen in Schaijk neemt de volgende voordelen met zich mee:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Zelf zonne-energie opwekken zorgt voor meer duurzaamheid, maar ook voor minder kosten. In totaal kende Schaijk afgelopen jaar +/- 1162 zonuren.

Minder betalen aan energiekosten

De energierekeningen stijgen enorm. Een mooie kans om duurzame energie op te gaan wekken. Voordeel hiervan is dat je maar liefst jaarlijks €1027 kan besparen.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

Zonnepanelen Schaijk

Zonnepanelen in Schaijk beschikbaar voor jouw hele buurt

Wanneer je zonnepanelen installeert, wordt je woning automatisch meer waard. Daarnaast bespaar je ook nog eens op de energierekening. Door het plaatsen van zonnepanelen in Schaijk zorg je dus eigenlijk voor een win-win situatie. 

Daarnaast geeft de belastingdienst 21% belasting terug op de aankoop van zonnepanelen in Schaijk. Zo wordt het steeds aantrekkelijker voor veel huishoudens om eigen energie op te gaan wekken. 

Zonnepanelen Schaijk
Zonnepanelen Schaijk

Wij werken uitsluitend met A+ merken

Bij het installeren van zonnepanelen in Schaijk werken wij alleen met A+ merken. Daarnaast is het materiaal van uitstekende kwaliteit voorzien en bieden we ook nog een lange garantietermijn aan. We kunnen garanderen dat de kwaliteit van hoog niveau is, omdat we al ruim 40 jaar ervaring hebben in het vak. Hierdoor hebben we al ruime vakkennis op kunnen doen en zijn we dé specialist bij het plaatsen van zonnepanelen in Schaijk.

Heb je vragen over het aansluiten van zonnepanelen of wil je graag advies? Neem dan contact met ons op.

Wij werken met de volgende merken

Zonnepanelen in Schaijk installeren. Wat je van ons kan verwachten?

Naast onze scherpe prijs bieden we nog veel meer voordelen aan. Zo bieden we de mogelijkheid aan om pas na het plaatsen van de zonnepanelen te betalen, bieden we lange garantietermijnen aan en worden de zonnepanelen geïnstalleerd door onze eigen gecertificeerde montage-en installatieteam.

Omdat we al ruim 40 jaar ervaring hebben opgedaan, hebben we de kennis en expertise om je bij het gehele proces te ontzorgen. Dit houdt in dat we je bij de keuze van zonnepanelen en de daadwerkelijke installatie het best mogelijk kunnen adviseren.

Zonnepanelen Schaijk

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen Schaijk

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Schaijk. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

Zonnepanelen schaijk

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veelgestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Zonnepanelen Schaijk

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie of een offerte kun je uiteraard contact opnemen over de plaatsing van zonnepannelen in Schaijk! 

Zonnepanelen in Schaijk?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.