Solar2Led

Zonnepanelen Rosmalen​

Op zoek naar zonnepanelen in Rosmalen? Dan bent u bij Solar2led op het juiste adres. Door de installatie van zonnepanelen in Rosmalen kunt u maandelijks op uw energierekening besparen. Hierdoor kunt u de torenhoge energierekeningen vermijden door uw eigen energie op te wekken. Door zonnepanelen te installeren kunt u jaarlijks 1027,- euro besparen.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen in Rosmalen voor jouw hele buurt

Momenteel gaan de energieprijzen door het dak heen. Zelf duurzame energie opwekken is hier een oplossing voor. Je eigen energie opwekken is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Rosmalen kende vorig jaar maar liefst 1073 zonuren waar eigen energie opgewekt kon worden. 

Ook is er een regelgeving voor zowel consument als ondernemer, waardoor u niet direct uw spaargeld hoeft uit te geven. De belastingdienst geeft namelijk in Rosmalen een btw retour van 21%. Zo wordt het voor iedereen aantrekkelijker om zonnepanelen te installeren. 

 

Zonnepanelen in Rosmalen, de voordelen:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Rosmalen kende 1073 zonuren afgelopen jaar. 1073 uren waarin u uw eigen energie kan opwekken.

Minder betalen aan energiekosten

1046 zonuren zorgen voor een besparing van 1073,- per jaar. Een lagere energierekening en beter voor de uitgaven.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

Zonnepanelen Rosmalen

Streven naar een CO2 neutraal Rosmalen in 2050 door middel van zonnepanelen

Gemeente ‘s-Hertogenbosch heeft een doel om in 2050 klimaat neutraal te zijn. Momenteel zijn er al 3135 koopwoningen in Rosmalen die aan dit doel bijdragen door zonnepanelen te gebruiken. Al deze woningen hebben al 147.635 CO2 omgezet. 

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen in Rosmalen, maar weet u niet of uw dak geschikt is? Vraag dan nu de gratis locatiescan aan bij Solar2led en start met het opwekken van je eigen duurzame energie.

Zonnepanelen Rosmalen
Zonnepanelen Rosmalen

Spaargeld nodig voor zonnepanelen? Zeker niet!

De overheid stelt verschillende subsidies en laagrentende leningen aan. Zo stimuleren ze huiseigenaren om hun eigen woning te verduurzamen met zonnepanelen. Door de beschikbare energielening is het gemakkelijker om zonnepanelen te installeren zonder daar spaargeld voor te gebruiken. De lening heeft namelijk een laagrentende lening waardoor het voordeliger is om zonnepanelen te installeren. Een ander voordeel van zonnepanelen is dat uw woning in waarde stijgt. Inmiddels zijn er al +3135 koopwoningen in Rosmalen die voorzien zijn van zonnepanelen. Bent u de volgende?

Wij werken uitsluitend met A+ merken

Uitsluitend werken wij met A+ merken om onze zonnepanelen in Rosmalen te plaatsen. Hierdoor zijn de materialen van top kwaliteit. Ook geven we nog een lang garantietermijn mee. Zo zijn we zeker van de kwaliteit die we willen leveren. Wij werken al jaren lang met onze partners, waardoor we uitstekende kwaliteit kunnen leveren. 

Heeft u nog vragen over het beste type zonnepanelen of specifieke vragen voor uw woning? Neem dan contact met ons op, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

Zonnepanelen Rosmalen

Wij werken met de volgende merken

Zonnepanelen in Rosmalen installeren. Wat je van ons kan verwachten?

Wij zijn al 10 jaar de ideale partner op het gebied van zonnepanelen. Naast de scherpe prijzen bieden wij ook nog vele andere voordelen. We bieden namelijk de mogelijkheid om pas te betalen wanneer de zonnepanelen geplaatst zijn, garanderen we lange garantietermijnen en hebben we ons eigen gecertificeerde montage-en installatieteam. 

Daarnaast hebben wij de kennis en expertise om jou tijdens het gehele proces te ontzorgen. Dit betekent dat we je zowel bij de keuze van de zonnepanelen als de daadwerkelijk installatie kunnen adviseren.

Zonnepanelen Rosmalen

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen Rosmalen

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Rosmalen. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

Zonnepanelen rosmalen

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veel gestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Zonnepanelen Rosmalen

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie of een offerte kun je uiteraard contact opnemen! 

Zonnepanelen in Rosmalen?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.