Solar2Led

Zonnepanelen Rhenen

De energierekeningen gaan momenteel door het dak heen en huishoudens kunnen het soms niet eens meer betalen. Solar2led biedt u de oplossing, wek uw eigen energie op door zonnepanelen te installeren. Met zonnepanelen in Rhenen kunt u namelijk 1143,- euro per jaar op uw energierekening besparen.  1471 koopwoningen in Rhenen zijn al voorzien van zonnepanelen, bent u de volgende?

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen in Rhenen voor jouw hele buurt

Uw eigen energie opwekken zorgt niet alleen voor de besparing op uw energierekening, maar het zorgt er ook voor dat u bijdraagt aan het milieu. Rhenen telde 1032 zonuren afgelopen jaar. 1032 uren waar u uw eigen duurzame energie kon opwekken en u 1143,- kon besparen.

Om geen spaargeld te hoeven gebruiken voor de aanschaf van zonnepanelen, is er een regelgeving van kracht. Daarnaast is er ook een laagrentende rente beschikbaar. Hierdoor is de installatie van zonnepanelen steeds gemakkelijker.

Zonnepanelen in Rhenen, de voordelen:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Rhenen kende 1032 zonuren afgelopen jaar. 1032 uren waarin u uw eigen energie kan opwekken.

Minder betalen aan energiekosten

1032 zonuren zorgen voor een besparing van 1143,- per jaar. Een lagere energierekening en beter voor de uitgaven.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

zonnepanelen rhenen

Streven naar een CO2 neutraal Rhenen in 2040 door middel van zonnepanelen

Gemeente Rhenen heeft een doel om in 2040 klimaat neutraal te zijn. Momenteel zijn er al 1471 koopwoningen in Rhenen die aan dit doel bijdragen door zonnepanelen te gebruiken.

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen in Rhenen, maar weet u niet of uw dak geschikt is? Vraag dan nu de gratis locatiescan aan bij Solar2led en start met het opwekken van je eigen duurzame energie.

zonnepanelen rhenen

Spaargeld nodig voor zonnepanelen? Zeker niet!

Momenteel stelt de overheid allerlei verschillende laagrentende leningen en subsidies aan om huiseigenaren te stimuleren om hun eigen woning te verduurzamen. Zonnepanelen zijn makkelijker te installeren door de beschikbare energieleningen zonder daar spaargeld voor te gebruiken. De lening heeft namelijk een lage rente waardoor het voordeliger is om zonnepanelen in Rhenen te installeren. Een ander voordeel van zonnepanelen is dat uw woning in waarde stijgt. Er zijn al +1471 koopwoningen in Rhene die voorzien zijn van zonnepanelen. Bent u de volgende? 

Wij werken uitsluitend met A+ merken

Uitsluitend werken wij met A+ merken om onze zonnepanelen in Rhenen te plaatsen. Hierdoor zijn de materialen van top kwaliteit. Ook geven we nog een lang garantietermijn mee. Zo zijn we zeker van de kwaliteit die we willen leveren. Al jaren lang werken wij met dezelfde partners waardoor we garanties kunnen garanderen. 

Heeft u nog vragen over het beste type zonnepanelen of specifieke vragen voor uw woning? Neem dan contact met ons op, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

zonnepanelen rhenen

Wij werken met de volgende merken

Zonnepanelen in Rhenen installeren. Wat je van ons kan verwachten?

Wij zijn al 10 jaar de ideale partner op het gebied van zonnepanelen. Naast de scherpe prijzen bieden wij ook nog vele andere voordelen. We bieden namelijk de mogelijkheid om pas te betalen wanneer de zonnepanelen geplaatst zijn, garanderen we lange garantietermijnen en hebben we ons eigen gecertificeerde montage-en installatieteam. 

Daarnaast hebben wij de kennis en expertise om jou tijdens het gehele proces te ontzorgen. Dit betekent dat we je zowel bij de keuze van de zonnepanelen als de daadwerkelijk installatie kunnen adviseren.

Zonnepanelen Rhenen

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen Rhenen

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Rhenen. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

Zonnepanelen rhenen

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veel gestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

zonnepanelen rhenen

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie of een offerte kun je uiteraard contact opnemen! 

Zonnepanelen in Rhenen?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.