Solar2Led

Zonnepanelen Putten​

Als u op zoek bent naar zonnepanelen in Putten, dan is Solar2led de juiste keuze voor u. Door het installeren van zonnepanelen kunt u maandelijks besparen op uw energierekening. Op deze manier kunt u de hoge energiekosten omzeilen door zelf energie op te wekken. Met de installatie van zonnepanelen kunt u jaarlijks een bedrag van maar liefst €1143,- besparen.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen voor de gehele gemeente Putten

Op dit moment is de hele wereld bezig om te verduurzamen. Duurzame energie draagt bij aan een vermindering van CO2-uitstoot, wat resulteert in een verbetering van de milieukwaliteit. Naast de verduurzaming zijn zonnepanelen in Putten ook goed voor een ander voordeel, namelijk uw portemonnee. Het afgelopen jaar heeft Putten 1032 zonuren geteld. Daarmee zou u maar liefst €1143,- per jaar kunnen besparen.

De voordelen van zonnepanelen in Putten:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Afgelopen jaar kende Putten 1032 zonuren. 1032 uren waarin u uw eigen energie kan opwekken.

Minder betalen aan energiekosten

1032 zonuren zorgen voor een besparing van 1143,- per jaar. Een lagere energierekening en beter voor de uitgaven.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

Zonnepanelen Putten

Klimaat neutraal gemeente Putten in 2050

De Gemeente Putten streeft ernaar om in 2050 volledig CO2-neutraal te zijn. Op dit moment zijn er al 1372 koopwoningen in Putten voorzien van zonnepanelen, waarmee ze allemaal een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de wereld. Dankzij deze zonnepanelen is al een indrukwekkende hoeveelheid van 64.611 CO2 omgezet.

Ben je benieuwd of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen in Putten? Doe dan de gratis locatiescan bij Solar2led en begin met het opwekken van jouw eigen duurzame energie. 

Zonnepanelen-Putten
Zonnepanelen Putten

Geen spaargeld nodig voor zonnepanelen

Op dit moment biedt de rijksoverheid verschillende subsidies en voordelige leningen aan voor duurzame energie. Het doel is om huiseigenaren aan te moedigen hun woningen milieuvriendelijker te maken. De voordelige leningen maken het eenvoudiger voor inwoners van Putten om zonnepanelen aan te schaffen, zonder direct gebruik te hoeven maken van hun spaargeld. Bovendien neemt de waarde van je huis toe wanneer je zonnepanelen op het dak plaatst. Putten telt momenteel al 1372 woningen met zonnepanelen, ben jij de volgende?

Wij werken uitsluitend met A+ merken

Bij het installeren van zonnepanelen in Putten gebruiken we exclusief A+ merken, waardoor we consistent hoogwaardige kwaliteit kunnen leveren. Om deze kwaliteit te waarborgen, hanteren we ook uitgebreide garantieperiodes. 

Mocht u vragen hebben over welk type zonnepanelen het beste bij jouw dak en situatie past, aarzel dan niet en neem contact met ons op of doe de gratis locatiescan.

Zonnepanelen Putten

Wij werken met de volgende merken

Zonnepanelen in Putten installeren. Wat kun je van ons verwachten?

Ben je op zoek naar de ideale partner voor zonnepanelen in Putten? Dan is Solar2led de juiste keuze. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben we de kennis en expertise om jouw ideale partner te zijn. Naast uitstekende service bieden we verschillende voordelen, zoals langdurige garantieperiodes en de mogelijkheid om pas te betalen na de installatie van de zonnepanelen. Bovendien beschikken we over ons eigen toegewijde montage- en installatieteam, dat de zonnepanelen moeiteloos op jouw dak kan plaatsen.

Wij begrijpen dat het proces van het kiezen en installeren van zonnepanelen in Putten overweldigend kan zijn. Daarom hebben wij de kennis en expertise om jou gedurende het gehele proces te ondersteunen en te ontzorgen. Of het nu gaat om het selecteren van de juiste zonnepanelen of de daadwerkelijke installatie, wij zijn er om te adviseren en te begeleiden. 

Zonnepanelen Putten

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen Putten

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Putten. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

Zonnepanelen-Putten

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veelgestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen over plaatsing van zonnepanelen in Putten.

Zonnepanelen-Putten

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie over zonnepanelen in Putten of een offerte kun je uiteraard contact opnemen! 

Zonnepanelen in Putten?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.