Solar2Led is van 22-07 tm 04-08 gesloten. Vanaf 5 augustus staan we weer volledig voor je klaar.

Solar2Led

Zonnepanelen Oss​

Ben je woonachtig in Oss en op zoek naar een installateur van Zonnepanelen? Dan is Solar2Led de partij die je zoekt. Wij kunnen je tijdens het gehele proces bijstaan, zowel in het geven van advies als het installeren van de zonnepanelen in Oss. Voorafgaand aan de opdracht kan je door middel van de locatiescan je besparingen berekenen. Zo weet je precies wat je gaat besparen op je energierekening.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen in Oss en omstreken door specialist Solar2Led

Met meer dan tien jaar ervaring en 40 installaties per week hebben we alle kennis en kunde in huis om bij jou nieuwe zonnepanelen aan te leggen. Voor iedere situatie hebben we een gepaste uitwerking. Zo is het mogelijk om zonnepanelen te installeren op jouw huis, schuur of bedrijfspand. Binnen enkele weken worden de panelen op het dag geplaatst. Hierdoor kan je op korte termijn al beginnen met besparen.

Zonnepanelen in Oss neemt de volgende voordelen met zich mee:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Je eigen zonne-energie opwekken draagt bij aan een betere wereld, maar natuurlijk ook aan je eigen portemonnee. Oss kende afgelopen jaar +/- 1080 zonuren.

Minder betalen aan energiekosten

Jaarlijks een lagere energie rekening. Eén van de voordelen van onze duurzame energie oplossingen zijn dat de energiekosten jaarlijks zullen dalen.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

zonnepanelen oss

Zonnepanelen in Oss beschikbaar voor jouw hele buurt

Wanneer je woonachtig bent in Oss dan is de kans groot dat jouw dak geschikt is voor de montage van zonnepanelen. De daken in Oss en omgeving staan jaarlijks gemiddeld 1080 uren in de zon en het is daarom niet gek om eens na te denken over de montage van zonnepanelen. Naast dat je hiermee flink bespaart op je energiekosten draag je bij aan een duurzame leefomgeving.

Verder zijn zonnepanelen tegenwoordig voor ieder huishouden verkrijgbaar. Zo zijn er veel subsidiemogelijkheden en is het ook mogelijk om de BTW terug te vragen bij de Belastingdienst.

zonnepanelen oss
zonnepanelen oss

Wij werken uitsluitend met A+ merken

Voor de installatie van onze zonnepanelen in Oss werken wij uitsluitend met A+ merken. Naast dat de materialen een uitstekende garantie hebben, is ook de kwaliteit van hoog niveau. Hier hebben we al vele jaren ervaring mee, waardoor we kunnen garanderen dat de kwaliteit goed is. Doordat we er al jaren mee werken, laat het ook zien dat de leverancier betrouwbaar is in het aanleveren van de materialen en de kwaliteit daarvan.

Heb je vragen over welke zonnepanelen het beste aansluiten bij jouw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken met de volgende merken

Zonnepanelen in Oss installeren. Wat je van ons kan verwachten?

Al bijna 10 jaar zijn wij de partner voor jou op het gebied van zonnepanelen. Naast onze scherpe prijzen bieden wij nog vele andere voordelen. Zo hebben wij ons eigen gecertificeerde montage- en installatieteam, bieden we de mogelijkheid om pas te betalen wanneer de zonnepanelen geplaatst zijn en garanderen we lange garantietermijnen.

Daarnaast hebben wij de kennis en expertise om jou tijdens het gehele proces te ontzorgen. Dit betekent dat we je zowel bij de keuze van de zonnepanelen als de daadwerkelijk installatie kunnen adviseren.

zonnepanelen oss

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen Oss

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Oss. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

Zonnepanelen oss

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veel gestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Zonnepanelen Oss

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie of een offerte kun je uiteraard contact opnemen! 

Zonnepanelen in Oss

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.