Solar2Led is van 22-07 tm 04-08 gesloten. Vanaf 5 augustus staan we weer volledig voor je klaar.

Solar2Led

Zonnepanelen Leusden​

Iedereen is bezig met de stijgende energieprijzen en de druk op het klimaat. Het is tijd om te verduurzamen. Waar wij jou als Solar2Led bij kunnen helpen in regio Leusden, is de plaatsing van zonnepanelen. Wij zijn een betrouwbare partij die voor iedere woning, schuur of bedrijfspand op het gebied van zonnepaneleninstallaties de beste oplossing vindt. Ook in Leusden hebben wij al meerdere installaties uitgevoegd, waardoor wij voor iedere situatie de juiste oplossing aandragen. Doe de gratis locatiescan om te zien wat jij kunt besparen met zonnepanelen in regio Leusden. 

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen in Leusden voor de hele buurt

Tegenwoordig liggen de plaatsingsaantallen van zonnepanelen in Leusden al hoger dan een paar jaar geleden. Veel mensen hebben ervoor gekozen om zonnepanelen te laten installeren op hun woning, bedrijfspand of schuur. Als je zonnepanelen in Leusden laat plaatsen, is de kans groot dat je uiteindelijk erg veel bespaard op je energierekening. Al meer dan 7500 huishoudens hebben de stap naar het installeren van zonnepanelen gemaakt. Ben jij ook benieuwd hoeveel je kunt besparen als je zonnepanelen op je woning of pand laat installeren? Doe de gratis locatiescan. 

Zonnepanelen in Leusden neemt de volgende voordelen met zich mee:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Afgelopen jaar kende Leusde +/- 1032 zonuren. Draag bij aan een beter wereld door je eigen zonne-energie op te wekken.

Minder betalen aan energiekosten

Een lagere energie rekening op jaarbasis, dit is één van de voordelen van de plaatsing van zonnepanelen en tevens een duurzame energie oplossing.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

Zonnepanelen in Leusden beschikbaar voor de hele buurt

In heel het land stimuleert de overheid woningeigenaren met subsidies om duurzame verandering door te voeren. Zo ook in Leusden. De Energiebespaarlening maakt het mogelijk om zonnepanelen in Leusden aan te leggen zonder spaargeld. De zonnepaneleninstallatie in uw buurt wordt hierdoor erg laagdrempelig. Zou u ook graag een lagere energierekening, een waardestijging van uw woning en een betere planeet willen? Kies er dan voor om zonnepanelen te laten plaatsen. In Leusden zijn er inmiddels bijna 2416 huishoudens die zonnepanelen hebben laten installeren. Neem contact op voor de mogelijkheden!

zonnepanelen leusden

Bij Solar2Led werken wij uitsluitend met A+ merken

Een belangrijke voorwaarde, vinden wij het gebruik van uitsluiten A+ merken bij de installatie van zonnepanelen. Alle materialen hebben hoge kwaliteit en een lange garantie. Na onze ervaring in deze branche, durven wij met zekerheid te zeggen dat onze kwaliteit van hoog niveau is. Ook alle partijen waar wij mee samenwerken zijn betrouwbaar en leveren uitstekende kwaliteit. 

Vragen over welke zonnepanelen het beste aansluiten bij jouw situatie, is het altijd mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen. 

Wij werken met de volgende merken

Zonnepanelen in Leusden installeren. Wat je van ons kan verwachten?

Wij zijn al bijna 10 jaar dé leverancier en installateur op het gebied van zonnepanelen. Een bijkomend voordeel is onze mogelijkheid om pas te betalen als de zonnepanelen bij u in Leusden geplaatst zijn. Daarnaast hebben wij een eigen gecertificeerde montage- en installatieteam. De lange garantietermijnen die wij bieden, zorgen ervoor dat de kwaliteit altijd gegarandeerd wordt.  

Onze kennis en expertise op het gebied van zonnepanelen in Leusden zorgt ervoor dat het hele proces van aanvraag tot plaatsing soepel verloopt. 

zonnepanelen leusden

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen Leusden

Veelgestelde vragen

Bij vragen over de installatie van zonnepanelen in Leusden, is het altijd mogelijk om bij de veelgestelde vragen te kijken. Mochten er nog meer vragen zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen graag verder.  

zonnepanelen-leusden-kennisbank

Kennisbank

Wij beseffen goed dat er niet alleen vragen kunnen ontstaan over het installatieproces, maar ook over vragen eromheen. Hiervoor hebben wij een kennisbank aangelegd waar wij informatie delen die relevant zou kunnen zijn. Mochten er nog punten zijn waar u meer informatie over zou willen, zijn wij er altijd om je van informatie te voorzien.  

zonnepanelen-leusden-contact

Contact

Wij vinden het vervelend als er vragen onbeantwoord blijven. Graag willen we dan ook vragen om contact met ons op te nemen als dit het geval blijkt te zijn. Wij zijn bereikbaar via telefoon, mail of het contactformulier. Dan helpen we je zo snel mogelijk verder. 

Zonnepanelen in Leusden?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.