Solar2Led

Zonnepanelen Helmond

Woon je in Helmond en wil je zonnepanelen laten installeren? Dan is Solar2Led de perfecte match. We geven niet advies voor zonnepanelen in Helmond, uiteraard kunnen wij deze ook installeren. Door vooraf de dakscan te doen kun je de besparing op je energierekening al berekenen.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

De specialisten van Solar2led voor zonnepanelen in Helmond

Na ruim tien jaar ervaring en 40 weekse installaties hebben onze installateurs alle kennis en kunde om ook zonnepanelen op jouw huis te leggen. Omdat ieder dak anders is hebben wij voor ieder dak een andere oplossing. Hierdoor kunnen wij zonnepanelen installeren op huizen, schuren en bedrijfspanden. Omdat je natuurlijk zo snel mogelijk wilt gaan besparen plaatsen wij binnen enkele weken zonnepalen in Helmond. 

Welke voordelen hebben zonnepanelen in Helmond

Gebruik de zonne-energie voor je eigen gebruik

Met ruim 1066 zonuren kun je genoeg besparen. Dat is niet alleen goed voor de wereld, maar ook voor de portemonnee.

Lagere jaarlijkse energiekosten

Door het gebruik van zonnepanelen in Helmond zullen de energiekosten dalen. 

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

De beschikbaarheid van zonnepanelen in Helmond voor de gehele buurt

Als je in Helmond woont is er grote kans dat je dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepalen. Gemiddeld heeft Helmond in de afgelopen jaren 1066 zonuren gehad. Het is dan ook geen gek idee om over zonnepanelen na te denken. Deze investering zorgt voor duurzame leefomgeving en lagere energiekosten.
zonnepanelen helmond
zonnepanelen helmond

Wij werken alleen met A+ merken

Bij de installatie van zonnepanelen in Helmond gebruiken wij alleen A+ merken. Hierdoor is de kwaliteit van hoog niveau en krijg je uitstekende garantie op de materialen. Omdat wij al jaren met deze merken werken kunnen wij deze kwaliteit garanderen. Door onze goede relatie met onze leverancier kunnen wij ook in deze tijd betrouwbaar en snel zonnepanelen plaatsen. 

Als je nog vragen hebt over welke zonnepanelen het beste op jouw dak passen kun je het beste vrijblijven contact met ons opnemen. Wij kijken met je mee en beantwoorde al je vragen.

Wij werken met de volgende merken

Het installeren van zonnepanelen in Helmond. Wat kun je verwachten?

 

Met ruim 10 jaar ervaring helpen wij je graag met het realiseren van jouw zonnepanelen. Onze lange garantietermijn, gecertificeerde installatie- en montageteams zijn niet de enige voordelen. Ook bieden wij de mogelijk om pas te betalen zodra de zonnepanelen geplaatst zijn. 

Vanuit onze expertise kunnen wij jou gedurende het gehele proces ontzorgen. Hierbij kijken eerst de naar beste keuze zonnepalen op welke manier deze het beste geïnstalleerd kunnen worden. 

Antwoord op al jouw vragen

zonnepanelen in helmond 2

Veelgestelde vragen

Als je vragen hebt over zonnepanelen in Helmond helpt Solar2Led je graag verder. De veelgestelde vragen hebben we op een rijtje gezet. Deze kun je vinden op de veelgestelde vragen pagina. Mocht je vraag hier niet bijzitten kun je gerust contact met ons opnemen. Dit kan via de mail, telefoon of via het contactformulier. Onze experts zitten voor je klaar!

Zonnepanelen helmond

Kennisbank

Hoewel veel zonnepanelen op elkaar lijken verschillen deze van soort tot soort. Omdat wij hier al 10 jaar ervaring in hebben proberen wij deze kennis te delen met jou. Dit doen we in onze kennisbank, kom je nog steeds niet helemaal uit? Geen probleem! Door contact met ons op te nemen beantwoord een van onze collega’s al je overige vragen.

 

Zonnepanelen Helmond

Contact

Voor alle overige vragen kun je ook direct contact met ons opnemen. Hiervoor hebben we de volgende mogelijkheden: het contactformulier, de mail of via de telefoon. Door contact met ons op te nemen kunnen we je ook een vrijblijvende offerte voorstellen. Onze specialisten helpen je graag verderZonnepanelen in Helmond?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.