Solar2Led

Zonnepanelen Harderwijk​

Bent u op zoek naar zonnepanelen in Harderwijk? Dan is Solar2led de geschikte partner voor u. Door het plaatsen van zonnepanelen kunt u elke maand besparen op uw energiekosten. Hiermee kunt u de hoge energierekeningen vermijden door zelf energie op te wekken. Met de installatie van zonnepanelen kunt u jaarlijks maar liefst €1143,- aan kosten besparen.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen voor de gehele gemeente Harderwijk

Nederland bevindt zich momenteel in een hele energietransitie. Duurzame energie is niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor uw financiën. Vorig jaar registreerde Harderwijk 1067 zonuren, waardoor u jaarlijks maar liefst €1143,- kunt besparen.

Bent u benieuwd of uw dak ook geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen? Doe dan nu de locatiescan!

De voordelen van zonnepanelen in Harderwijk:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Afgelopen jaar kende Harderwijk 1067 zonuren. 1067 uren waarin u uw eigen energie kan opwekken.

Minder betalen aan energiekosten

1067 zonuren zorgen voor een besparing van 1143,- per jaar. Een lagere energierekening en beter voor de uitgaven.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

Zonnepanelen Harderwijk

Vermindering van uitstoot in de gemeente Harderwijk

De gemeente Harderwijk streeft ernaar om in 2031 de CO2 uitstoot met 45% te verminderen ten opzichte van de CO2 uitstoot in 2010. Momenteel zijn er al 3597 koopwoningen in Harderwijk voorzien van zonnepanelen, waarmee ze allemaal een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de wereld. Dankzij deze zonnepanelen is al een indrukwekkende hoeveelheid van 169.392 CO2 omgezet.

Wilt u ook bijdragen aan de doelstelling van de gemeente Harderwijk? Doe dan de gratis locatiescan bij Solar2led en begin met het opwekken van jouw eigen duurzame energie. 

Zonnepanelen Harderwijk
Zonnepanelen Harderwijk

Geen spaargeld nodig voor zonnepanelen

De overheid heeft subsidies en goedkope leningen beschikbaar gesteld voor duurzame energie. Ze willen hiermee huiseigenaren aanmoedigen om hun woningen milieuvriendelijker te maken. De betaalbare leningen maken het gemakkelijker voor mensen om zonnepanelen te kopen, zonder meteen hun spaargeld te hoeven gebruiken. 

Daarnaast is er nog een bijkomend voordeel. Uw huis wordt namelijk meer waard mocht u zonnepanelen erop laten plaatsen. In Harderwijk hebben al 3597 koopwoningen zonnepanelen. Bent u de volgende?

Wij werken uitsluitend met A+ merken

Bij het plaatsen van zonnepanelen in Harderwijk maken we uitsluitend gebruik van A+ merken. Hierdoor kunnen we voortdurend hoogwaardige kwaliteit garanderen. Om deze kwaliteit te waarborgen, bieden we ook ruime garantieperiodes aan.

Als u vragen heeft over welk type zonnepanelen het meest geschikt is voor uw dak en situatie, aarzel dan niet en neem contact met ons op. U kunt ook gebruikmaken van onze gratis locatiescan. 

Zonnepanelen Harderwijk

Wij werken met de volgende merken

Zonnepanelen in Harderwijk installeren. Wat kun je van ons verwachten?

Zoek je de ideale partner voor zonnepanelen in Harderwijk? Dan is Solar2led de beste keuze. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben we de kennis en expertise om jouw te kunnen ondersteunen. Naast uitstekende service bieden we diverse voordelen, waaronder langdurige garantieperiodes en de optie om pas te betalen na de installatie van de zonnepanelen. Bovendien hebben we ons eigen installatie team, dat de zonnepanelen moeiteloos op jouw dak kan plaatsen.

We begrijpen dat het proces van kiezen en installeren van zonnepanelen lastig kan zijn. Daarom beschikken we over de kennis en expertise om je gedurende het hele proces te ondersteunen en te ontzorgen. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste zonnepanelen of de daadwerkelijke installatie, wij staan klaar om te adviseren en te begeleiden. 

Zonnepanelen-Harderwijk

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen-Harderwijk

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Harderwijk. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

Zonnepanelen Harderwijk

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veelgestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen over plaatsing van zonnepanelen in Harderwijk.

Zonnepanelen Harderwijk

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie over zonnepanelen in Harderwijk of een offerte kun je uiteraard contact opnemen! 

Zonnepanelen in Harderwijk?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.