Vanwege de extreem toegenomen drukte, is onze reactietijd op dit moment wat langer dan u van ons gewend bent. We streven ernaar om binnen 2 a 3 weken te reageren op de offerte-aanvraag of het contactformulier.

Zonnepanelen in Erp

De energierekening blijft maar stijgen en iedereen moet meer betalen voor zijn elektriciteit. Voorlopig zullen de rekeningen niet gaan dalen, waardoor dit financiële gevolgen kan hebben. Solar2led heeft hier een oplossing voor, namelijk zonnepanelen! Hiermee kan u uw eigen energie opwekken waardoor u er niet meer voor hoeft te betalen. Gemiddeld bespaart u hiermee 1143,- euro per jaar in Erp. Daarnaast komen de zonnepanelen in Erp in aanmerking voor een btw teruggave. De btw kan namelijk afgetrokken worden bij de belastingdienst voor de aanschaf van zonnepanelen. Hierdoor is het makkelijker om te starten met zonnepanelen. 

Zonnepanelen voor de gehele gemeente Erp

Momenteel is de hele wereld bezig met verduurzaming van energie. Duurzame energie zorgt namelijk voor minder CO2 uitstoot, waardoor er betere milieuomstandigheden ontstaan. Dit is niet het enige voordeel van zonnepanelen in Erp. De zonnepanelen helpen ook bij het verlagen van de maandelijkse kosten. Afgelopen jaar telde Erp 1087 zonuren waarmee u 1143,- euro kan besparen per jaar.

Door de 21% btw teruggave is het mogelijk om zonnepanelen te kopen zonder daar meteen uw spaargeld voor uit te geven. Hierdoor is de aankoop van zonnepanelen in Erp gemakkelijker.

 

De voordelen van zonnepanelen in Erp:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Afgelopen jaar kende Erp 1087 zonuren. 1087 uren waarin u uw eigen energie kan opwekken.

Minder betalen aan energiekosten

1087 zonuren zorgen voor een besparing van 1143,- per jaar. Een lagere energierekening en beter voor de uitgaven.

BTW teruggave bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen in Erp ontvangt u op dit moment 21% retour van de Belastingdienst.

CO2 neutraal gemeente Meierijstad in 2050

Gemeente Meijerijstad heeft een doel om in 2050 CO2 neutraal te zijn. Momenteel zijn er al 409 koopwoningen in Erp die al voorzien zijn van zonnepanelen. Zij dragen allemaal al bij aan het verduurzamen van de wereld en zorgen ervoor dat er 19.261 CO2 omgezet is.

Twijfelt u of uw dak geschikt is voor zonnepanelen in Erp? Doe dan nu de gratis locatiescan bij Solar2led en start met het opwekken van uw eigen groene energie.

Zonnepanelen Erp

Geen spaargeld nodig voor zonnepanelen

Momenteel zijn er diverse subsidies en laagrentende leningen voor duurzame energie bij de rijksoverheid beschikbaar. De overheid wil huiseigenaren namelijk stimuleren om hun woning te verduurzamen. De laagrentende lening zorgt ervoor dat zonnepanelen in Erp makkelijker aan te schaffen zijn zonder dat daar direct spaargeld voor nodig is. Daarnaast stijgt de waarde van uw huis ook wanneer u zonnepanelen op uw dak plaatst. Erp telt al 409 woningen met zonnepanelen, ben jij de volgende?

 

Wij werken uitsluitend met A+ merken

Wij werken uitsluitend met A+ merken voor het plaatsen van onze zonnepanelen. Zo zijn de zonnepanelen altijd van goede kwaliteit. Deze kwaliteit garanderen we  door ook nog met lange garantietermijnen te werken. 

Heeft u vragen over het beste type zonnepanelen op uw dak en bij uw situatie? Neem dan contact met ons op.

 

Wij werken met de volgende merken

Zonnepanelen in Erp installeren. Wat je van ons kan verwachten?

Zoekt u de ideale partner op het gebied van zonnepanelen? Dan bent u bij Solar2led aan het juiste adres. Met 10+ jaar hebben we de ervaring om uw ideale partner te zijn. Naast de goede service bieden we nog vele andere voordelen. Zo garanderen we lange garantietermijnen en is het mogelijk om pas te betalen wanneer de zonnepanelen geplaatst zijn. Daarnaast hebben we ons eigen montage- en installatie team die de zonnepanelen makkelijk op uw dak kunnen plaatsen. 

Daarnaast hebben wij de kennis en expertise om jou tijdens het gehele proces te ontzorgen. Dit betekent dat we je zowel bij de keuze van de zonnepanelen als de daadwerkelijk installatie kunnen adviseren.

Zonnepanelen Erp

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen Erp

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Erp. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veel gestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie of een offerte kun je uiteraard contact opnemen! 

Zonnepanelen in Erp?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.