Solar2Led is van 22-07 tm 04-08 gesloten. Vanaf 5 augustus staan we weer volledig voor je klaar.

Solar2Led

Zonnepanelen Ede​

Met zonnepanelen kun je op een duurzame manier zelf stroom opwekken. Daarnaast bespaar je ook enorm op je jaarlijkse energiekosten. Wist je dat je door de installatie van zonnepanelen in Ede al wel €1100 euro kunt besparen? Daarnaast heb je door de gunstige subsidies geen spaargeld nodig om hiermee te starten. Al heel wat huishoudens in Ede hebben de stap naar zonnepanelen genomen. Ben jij de volgende?

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Wek energie op met de installatie van zonnepanelen in Ede

Gezamenlijk met jouw wijk energie besparen. Duizenden Edenaren hebben samen al meer dan 40.000 zonnepanelen. Daarmee dragen ze bij aan de doelstelling om de gemeente Ede in 2050 volledig klimaatneutraal te krijgen. Zonnepanelen in Ede zorgen voor een lagere CO2 uitstoot en dragen bij aan een lagere energierekening. Wil jij ook zonnepanelen op je dak? De meeste woningen beschikken over een geschikt dag en zonnepanelen zijn dan ook relatief snel geplaatst.

Met meer dan 40 jaar ervaring is Solar2Led de geschikte partij om je te helpen bij de installatie van zonnepanelen in Ede. Doe de locatiescan en weet binnen vijf minuten hoe veel jij kan besparen op je energierekening.

Zonnepanelen in Ede neemt de volgende voordelen met zich mee:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Je eigen zonne-energie opwekken draagt bij aan een betere wereld, maar natuurlijk ook aan je eigen portemonnee. Ede kende afgelopen jaar +/- 1027 zonuren.

Minder betalen aan energiekosten

Jaarlijks een lagere energie rekening. Eén van de voordelen van onze duurzame energie oplossingen zijn dat de energiekosten jaarlijks zullen dalen.

BTW regelilng bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

zonnepanelen ede

Zonnepanelen in Ede beschikbaar voor jouw hele buurt

Geen spaargeld nodig voor de installatie van zonnepanelen in Ede. Zo heb je directe opbrengsten uit je investering en voel je hier financieel niet veel van. In Ede kan je eenvoudig starten met de installatie van zonnepanelen. Zo kan je wanneer je woonzaam bent in gemeente Ede gebruik maken van een energiebespaarlening.

Deze lening maakt het mogelijk om als woningeigenaar tegen een gunstige rente een lening af te sluiten voor energiebesparende maatregelingen, zoals dak-, vloer- en gevelisolatie, isolatieglas of zonnepanelen.

Wij werken uitsluitend met A+ merken

Voor de installatie van onze zonnepanelen in Ede werken wij uitsluitend met A+ merken. Naast dat de materialen een uitstekende garantie hebben, is ook de kwaliteit van hoog niveau. Hier hebben we al vele jaren ervaring mee, waardoor we kunnen garanderen dat de kwaliteit goed is. Doordat we er al jaren mee werken, laat het ook zien dat de leverancier betrouwbaar is in het aanleveren van de materialen en de kwaliteit daarvan.

Heb je vragen over welke zonnepanelen het beste aansluiten bij jouw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken met de volgende merken

Zonnepanelen in Ede installeren. Wat je van ons kan verwachten?

Al bijna 10 jaar zijn wij de partner voor jou op het gebied van zonnepanelen. Naast onze scherpe prijzen bieden wij nog vele andere voordelen. Zo hebben wij ons eigen gecertificeerde montage- en installatieteam, bieden we de mogelijkheid om pas te betalen wanneer de zonnepanelen geplaatst zijn en garanderen we lange garantietermijnen.

Daarnaast hebben wij de kennis en expertise om jou tijdens het gehele proces te ontzorgen. Dit betekent dat we je zowel bij de keuze van de zonnepanelen als de daadwerkelijk installatie kunnen adviseren.

zonnepanelen ede

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen Ede

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Ede. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

Zonnepanelen ede

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veel gestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Zonnepanelen Ede

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie of een offerte kun je uiteraard contact opnemen! 

Zonnepanelen in Ede?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.