Solar2Led

Zonnepanelen in Duiven​

Ga voor zonnepanelen in Duiven en draag bij aan de lokale doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Als individu kan jij het verschil maken door te starten met zonnepanelen. Dit is niet alleen voordelig voor jouw gemeente, maar ook voor jezelf. Zo draagt het hebben van zonnepanelen bij aan een betere milieu en een daling in energiekosten. Door de verschillende gunstige subsidies die de gemeente Duiven beschikbaar stelt is het al mogelijk om te starten met zonnepanelen zonder hiervoor spaargeld opzij te zetten.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen in Duiven voor jouw hele buurt

Momenteel is er een ware energietransitie gaande in Nederland. Logisch ook, duurzame energie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Met de installatie van zonnepanelen in Duiven kun je al zo’n €1000 euro per jaar besparen. Daarnaast is er een investeringssubsidie voor de aanschaf van duurzame energie en energiebesparing (ISDE).  Verder is het ook mogelijk om tijdelijk bij aanschaf van zonnepanelen de BTW terug te krijgen.

Door deze reglementen is het voor jou als consument of bedrijf niet noodzakelijk om direct je spaargeld hieraan uit te geven. Zonnepanelen in Duiven zijn dus voor iedereen toegankelijk.

Zonnepanelen in Duiven neemt de volgende voordelen met zich mee:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Je eigen zonne-energie opwekken draagt bij aan een betere wereld, maar natuurlijk ook aan je eigen portemonnee. Duiven kende afgelopen jaar +/- 1027 zonuren.

Minder betalen aan energiekosten

Jaarlijks een lagere energie rekening. Eén van de voordelen van onze duurzame energie oplossingen zijn dat de energiekosten jaarlijks zullen dalen.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

Zonnepanelen Duiven

Streven naar een energieneutraal Duiven in 2050 door middel van zonnepanelen

In 2050 volledig energieneutraal zijn. Dat is het streven wat de gemeente Duiven. Energieneutraal betekent dat ze ernaar streven dat de gemeente evenveel energie verbruikt als dat het duurzaam opwekt. Duiven is momenteel al gestart met de verduurzamingsslag. Zo hebben al bijna 2000 woningen zonnepanelen op het dak liggen.

In Duiven is er geen beschermd stadsgezicht. Hierdoor is het mogelijk om zonder vergunning zonnepanelen te plaatsen. Mede hierdoor, zijn er al veel personen die beschikken over zonnepanelen in Duiven. Ben jij de volgende? De meeste woningen in Duiven zijn geschikt voor de aanleg van zonnepanelen. Verder hebben wij in ons assortiment voor bijna elke situatie de juiste kennis in huis. 

Wanneer je twijfelt of je dak wel geschikt is voor de installatie van zonnepanelen in Duiven, dan kun je gerust eens contact met ons opnemen. Wij komen bij je langs om een inschatting te maken van de situatie. 

Zonnepanelen Duiven
Zonnepanelen Duiven

Geen spaargeld nodig voor installatie van zonnepanelen in Duiven

De overheid stimuleert woningeigenaren met subsidies en lage renteleningen om duurzame maatregelingen uit te voeren aan de eigen woning. Zo ook in Duiven. Met de Energiebespaarlening is het gemakkelijker om zonder spaargeld zonnepanelen in Duiven aan te laten leggen. Dit maakt de installatie van zonnepanelen in Duiven beschikbaar voor jouw hele buurt. Het aanleggen van zonnepanelen heeft verschillende voordelen, zoals een lagere energierekening, een waardestijging van jouw huis en een betere planeet. Inmiddels zijn er in Duiven al bijna 2000 woningen voorzien van zonnepanelen. Ben jij de volgende?

Wij werken uitsluitend met A+ merken

Voor de installatie van onze zonnepanelen in Duiven werken wij uitsluitend met A+ merken. Naast dat de materialen een uitstekende garantie hebben, is ook de kwaliteit erg goed. Hier hebben we al vele jaren ervaring mee, waardoor we kunnen garanderen dat de kwaliteit goed is. Doordat we er al jaren mee werken, laat het ook zien dat de leverancier betrouwbaar is in het aanleveren van de materialen en de kwaliteit daarvan.

Heb je vragen over welke zonnepanelen in Duiven het beste aansluiten bij jouw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zonnepanelen Duiven

Zonnepanelen in Duiven

Wij werken met de volgende merken

Zonnepanelen in Duiven installeren. Wat je van ons kan verwachten?

Al bijna 10 jaar zijn wij de partner voor jou op het gebied van zonnepanelen in Duiven. Naast onze scherpe prijzen bieden wij nog vele andere voordelen. Zo hebben wij ons eigen gecertificeerde montage- en installatieteam, bieden we de mogelijkheid om pas te betalen wanneer de zonnepanelen geplaatst zijn en garanderen we lange garantietermijnen.

Daarnaast hebben wij de kennis en expertise om jou tijdens het gehele proces te ontzorgen. Dit betekent dat we je zowel bij de keuze van de zonnepanelen als de daadwerkelijk installatie kunnen adviseren.

Zonnepanelen Duiven

Zonnepanelen in Duiven

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen Duiven

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Duiven. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

Zonnepanelen Duiven

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veelgestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen over de plaatsing van zonnepanelen in Duiven.

Zonnepanelen Duiven

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie of een offerte kun je uiteraard contact opnemen over zonnepanelen in Duiven. 

Starten met zonnepanelen in Duiven?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.