Solar2Led

Zonnepanelen Deventer​

De energierekening blijft stijgen en iedereen moet steeds meer betalen voor elektriciteit. Solar2led heeft de oplossing voor u, zonnepanelen! Waarom zoveel betalen als u ook uw eigen energie kunt opwekken met zonnepanelen? Hiermee bespaart u in Deventer gemiddeld € 1143 per jaar. Daarnaast komen de zonnepanelen in Deventer ook in aanmerking voor een btw-aftrek. Dit maakt de aankoop en installatie van zonnepanelen in Deventer steeds aantrekkelijker.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen voor de gehele gemeente Deventer

De hele wereld werkt hard aan het verduurzamen van energie. Duurzame energie helpt de milieuomstandigheden te verbeteren, maar helpt ook de maandelijkse kosten te verlagen. Vorig jaar had Deventer 1042 zonuren, waarmee u gemiddeld €1143 per jaar bespaart. Het ziekenhuis in Deventer is al voorzien van 3200 zonnepanelen. Ook bijna alle scholen hebben al zonnepanelen in Deventer. 

Door de 0% btw regeling hoeft u als consument of ondernemer niet direct uw spaargeld uit te geven. Hierdoor wordt het kopen van zonnepanelen in Deventer steeds makkelijker.

De voordelen van zonnepanelen in Deventer:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Afgelopen jaar kende Deventer 1042 zonuren. 1042 uren waarin u uw eigen energie kan opwekken.

Minder betalen aan energiekosten

1042 zonuren zorgen voor een besparing van 1143,- per jaar. Een lagere energierekening en beter voor de uitgaven.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

Zonnepanelen Deventer

Energie neutraal Deventer in 2030

Gemeente Deventer heeft een doel om in 2030 energie neutraal te zijn. Momenteel zijn er al 5903 koopwoningen in Deventer die al voorzien zijn van zonnepanelen. Zij dragen allemaal al bij aan het verduurzamen van de wereld en zorgen ervoor dat er 239.843 CO2 omgezet is.

Twijfelt u of uw dak geschikt is voor zonnepanelen in Deventer? Doe dan nu de gratis locatiescan bij Solar2led en start met het opwekken van uw eigen groene energie.

Zonnepanelen Deventer
Zonnepanelen Deventer

Geen spaargeld nodig voor zonnepanelen

Momenteel geeft de rijksoverheid diverse subsidies en laagrentende leningen voor duurzame energie. Op deze manier worden huiseigenaren gestimuleerd om hun woning te verduurzamen. De energiebesparingslening zorgt ervoor dat zonnepanelen kopen in Deventer makkelijker wordt zonder te sparen. De lening heeft een lage rente, wat het kopen van zonnepanelen aantrekkelijker maakt. Ook stijgt de waarde van uw huis als u zonnepanelen plaatst. Deventer telt al 5903 koopwoningen die zijn voorzien van zonnepanelen. Ben jij de volgende?

 

Wij werken uitsluitend met A+ merken

Om zonnepanelen te plaatsen in Deventer werken wij uitsluitend met A+ merken. Hiervoor is er een lange garantietermijn en zijn de materialen van uitstekende kwaliteiten. Momenteel werken wij al jaren met deze materialen, waardoor we de kwaliteit kunnen garanderen. 

Heeft u vragen over het beste type zonnepanelen op uw dak en bij uw situatie? Neem dan contact met ons op.

 

Zonnepanelen Deventer

Wij werken met de volgende merken

Zonnepanelen in Deventer installeren. Wat je van ons kan verwachten?

Al 10 jaar lang is Solar2led de ideale partner op het gebied van zonnepanelen en het plaatsen hiervan. Naast de goede service bieden wij ook nog vele andere voordelen. Zo garanderen we lange garantietermijnen en hebben wij ons eigen gecertificeerde montage-en installatie team. Ook is het mogelijk om pas te betalen wanneer de zonnepanelen geplaatst zijn. 

Daarnaast hebben wij de kennis en expertise om jou tijdens het gehele proces te ontzorgen. Dit betekent dat we je zowel bij de keuze van de zonnepanelen als de daadwerkelijk installatie kunnen adviseren.

Zonnepanelen Deventer

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen Deventer

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Deventer. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

Zonnepanelen deventer

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veel gestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Zonnepanelen Deventer

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie of een offerte kun je uiteraard contact opnemen! 

Zonnepanelen in Deventer?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.