Solar2Led

Zonnepanelen Den Bosch

De kosten voor energie blijven maar toenemen, waardoor iedereen hogere energierekeningen krijgen. Solar2led heeft de oplossing voor u, zonnepanelen! Op deze manier hoef je niet meer te betalen voor je elektriciteit, maar kan je je eigen elektriciteit opwekken. Hiermee kunt u gemiddeld €1143,- per jaar besparen met zonnepanelen in Den Bosch. Voor iedere woning, bedrijfspand of schuur bieden we een geschikte oplossing voor de plaatsing van zonnepanelen. Doe de gratis locatiescan en kom te weten wat jij kunt besparen met zonnepanelen in Den Bosch. 

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen Den Bosch voor de hele buurt

De hele wereld is bezig met het verduurzamen van de energie. Gemeente Den Bosch draagt hier ook zijn steentje bij en heeft als doel om klimaatneutraal te zijn in 2050. In Den Bosch zijn er al veel huishoudens die gekozen hebben voor de installatie van zonnepanelen op hun woning, schuur of bedrijfspand. In totaal zijn er al 8632 koopwoningen die zonnepanelen hebben in Den Bosch. 8632 koopwoningen die allemaal bijdragen aan het milieu. Bent u de volgende?

Voordelen van zonnepanelen in Den Bosch:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Afgelopen jaar zijn er +/- 1073 zonuren geweest in Den Bosch. 1073 zonuren waarin u uw eigen energie kan opwekken. Dit draagt bij aan een betere wereld en natuurlijk ook aan je eigen portemonnee.

Minder betalen aan energiekosten

Een van de voordelen van onze duurzame energie oplossingen is dat de jaarlijkse energiekosten zullen dalen.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

Zonnepanelen Den Bosch

Klimaatneutraal Den Bosch in 2050

Om een steentje bij te dragen aan het milieu wil gemeente Den Bosch klimaatneutraal zijn in 2050. Om dit te behalen zal er evenveel duurzame energie opgewekt moeten worden, als dat er wordt verbruikt. Den Bosch telt ongeveer 20.642 beschikbare daken om zonnepanelen op te plaatsen. Genoeg daken om duurzame energie op te wekken. Momenteel zijn er al ongeveer 8632 koopwoningen die al voorzien zijn van zonnepanelen. Samen zetten zij 406.503 CO2 om in bomen. Daarnaast besparen ze ook al €9.866.376 per jaar op hun energierekeningen. Daarnaast zijn deze koopwoningen ook in waarde gestegen doordat ze zonnepanelen op hun dak hebben liggen. Solar2led helpt u graag bij het verduurzamen van uw woning. Bent u de volgende? 

 

Zonnepanelen Den Bosch
Zonnepanelen Den Bosch

Wij werken uitsluitend met A+ merken

Bij de installatie van onze zonnepanelen in Den Bosch maken wij uitsluitend gebruik van A+ merken. Deze merken bieden niet alleen uitstekende garantievoorwaarden aan, ze staan namelijk ook bekend om hun hoge kwaliteit. Gedurende afgelopen jaren hebben we ruime ervaring met deze merken waardoor we de kwaliteit kunnen garanderen. Doordat we er al jaren mee werken laat het ook zien dat de leverancier betrouwbaar is in het aanleveren van de juiste kwaliteit materialen. 

Heb je vragen over welke zonnepanelen in Den Bosch het beste aansluiten bij jouw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken met de volgende merken

Zonnepanelen in Den Bosch installeren. Wat kan je van ons verwachten?

Voor bijna 10 jaar lang zijn wij de ideale partner op het gebied van zonnepanelen in Den Bosch. Naast onze aantrekkelijke prijzen bieden wij nog vele andere voordelen. Zo hebben we ons eigen gecertificeerde montage-en installatieteam en werken we niet met uitzendkrachten. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om pas achteraf te betalen wanneer de zonnepanelen al geplaatst zijn. Als laatst bieden we ook nog lange garantietermijnen aan voor uw zonnepanelen.  

Bij Solar2led hebben wij de kennis en expertise om jou te ontzorgen in het gehele proces.  Dit houdt in dat we je zowel bij de keuze van de zonnepanelen als de daadwerkelijk installatie kunnen adviseren.

Zonnepanelen Den Bosch

Antwoord op al jouw vragen

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Den Bosch. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

zonnepanelen Den Bosch

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn over de installatie van zonnepanelen in Den Bosch, dan worden die wellicht beantwoord bij de veelgestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

zonnepanelen Den Bosch

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie over zonnepanelen in Den Bosch of een offerte kun je uiteraard contact opnemen! 

Zonnepanelen in Den Bosch?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.