Solar2Led is van 22-07 tm 04-08 gesloten. Vanaf 5 augustus staan we weer volledig voor je klaar.

Solar2Led

Zonnepanelen Boxtel​

De energieprijzen blijven maar stijgen terwijl de druk op het klimaat blijft groeien. Het is dus tijd om duurzamer te gaan leven. Hier kun je zelf aan bijdragen door het laten plaatsen van zonnepanelen in Boxtel. De experts van Solar2Led kunnen zonnepanelen op woonhuizen, zakelijke panden en agrarische panden installeren. In de buurt van Boxtel hebben wij veel zonnepanelen geplaatst. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend A-merk zonnepanelen. Door de locatiescan te doen kun je berekenen wat jij gaat besparen.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen in Boxtel voor jouw en de hele buurt

Hoe eerder we verduurzamen hoe beter. Door te investeren in zonnepanelen in Boxtel, investeer je in de toekomst. Hierdoor draag je bij aan een groene en duurzame toekomst. Maak je thuis toekomst-proof met de zonnepanelen van Solar2Led. Ook kun je flink geld gaan bespraren. Met de gratis locatiescan kun je meteen inzien hoeveel je kan besparen wanneer je zonnepanelen laat plaatsen.

Zonnepanelen in Boxtel nemen de volgende voordelen met zich mee:

Het opwekken van energie voor eigen gebruik

Door je eigen zonne-energie op te wekken draag je bij aan een duurzame wereld, maar ga je ook flink besparen! Boxtel heeft gemiddeld 1066 zonuren.

Lagere energiekosten

Doordat je je eigen energie opwerkt daalt de energierekening. Hierdoor ga je jaarlijks flink besparen.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

zonnepanelen boxtel

Boxtel energieneutraal in 2030

Het streven voor Boxtel is om in 2030 energieneutraal te zijn. Dit betekend dat de gehele gemeente evenveel energie opwekt als dat het verbruikt. Met zonnepanelen in Boxtel kun jij bijdragen aan dit nobele streven.

Bijna alle daken in Boxtel zijn geschikt voor zonnepanelen. Heb je twijfels of jouw dak ook geschikt is? Hiervoor kun je of de gratis locatiescan doen of contact opnemen met onze adviseurs. Wij denken graag mee wat de beste oplossing is voor jouw dak!

zonnepanelen boxtel

Wel of geen investering nodig voor Zonnepanelen in Boxtel

Om zonnepanelen in Boxtel aantrekkelijker te maken stimuleert de overheid woningeigenaren met subsidies en lage renteleningen. Hierdoor is het ook mogelijk om zonnepanelen te laten plaatsen wanneer je eigen financiële situatie het wat lastiger toelaat. Door het plaatsen van zonnepanelen gaat de waarde van je huis omhoog en begin je direct met besparen. Wanneer mogen we bij jou langskomen?

A+ merken

Bij alle installaties van zonnepanelen in Boxtel gebruiken wij uitsluitend A+ merken. Deze merken gebruiken uitstekende materialen en zijn hierdoor kwalitatief erg goed. Daarnaast hebben deze zonnepanelen uitstekende garanties. Omdat wij al jaren met dezelfde zonnepanelen werken kennen wij deze erg goed en kunnen wij ook betrouwbaar leveren. 

Benieuwd welke zonnepanelen het beste aansluiten bij jouw woonsituatie? Hiervoor kun je vrijblijvend contact met ons opnemen!

Wij werken met de volgende merken

Zonnepanelen in Boxtel. Wat verwacht je van ons?

Onze ervaring met het installeren van zonnepanelen is inmiddels ruim 10 jaar en 40 installaties per week. Onze gecertificeerde montage- en installatieteam kunnen de zonnepanelen tegen scherpe tarieven plaatsen. Daarnaast hoef je te betalen als de zonnepanelen zijn geplaatst en garanderen wij onze lange garantietermijnen. 

Met onze kennis en kunde ontzorgen wij je gedurende het gehele proces. We geven advies bij de keuze van zonnepanelen en installeren deze vervolgens.

zonnepanelen boxtel

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen Doetinchem

Veelgestelde vragen

Veel vragen die mogelijk hebt over het plaatsen van zonnepanelen in Boxtel zijn opgenomen in de veel gestelde vragen. Deze vragen gaan zowel over het advies als de daadwerkelijke installatie. Wanneer jouw vraag nog niet beantwoord is, kun je gerust contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.

Zonnepanelen Doetinchem

Kennisbank

Er komt meer dan alleen de zonnepanelen kijken bij een installatie. Om deze reden hebben we hier een kennisbank voor. In deze kennisbank kun je lezen over verschillen in techniek. We proberen dit zo simpel mogelijk uit te leggen. Als je het toch nog niet helemaal snapt leggen we het je graag uit! Hiervoor je kun je beste even contact met ons opnemen. Onze adviseurs helpen je graag verder.

Zonnepanelen Doetinchem

Contact

Voor alle vragen waar je nog geen antwoord op hebt gevonden kun je contact met ons voor opnemen. Je kunt met ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Via deze kanalen kun je ook een vrijblijvende offerte aanvragen! De adviseurs van Solar2Led helpen je graag verder met zonnepanelen in Boxtel.

Zonnepanelen in Boxtel?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.