Solar2Led

Zonnepanelen Beuningen​

De kosten voor energie zijn hoog en blijven onvoorspelbaar. Met zonnepanelen heeft u hier geen last van. In Beuningen bespaart u hier gemiddeld €1107 mee. Begin met besparen op uw energierekening door uw dak voor u te laten werken. 

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen voor de gehele gemeente Beuningen

Collectief proberen we de wereld een duurzamere plek te maken. Dit doen we onder andere door het gebruik van duurzame energie. Dit is niet alleen goed voor de planeet, dit helpt ook op de energierekening. In 2022 had Beuningen 1033 zonuren. Hiermee kan €1107 euro gespaard worden. 

Doordat er geen BTW wordt geheven op de aanschaf van zonnepanelen is de investering een stuk toegankelijker voor consumenten evenals bedrijven.

De voordelen van zonnepanelen in Beuningen:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Afgelopen jaar kende Beuningen 1033 zonuren. 1033 uur waarin u uw eigen energie kan opwekken.

Minder betalen aan energiekosten

1033 zonuren zorgen voor een besparing van 1107,- per jaar. Een lagere energierekening en beter voor de uitgaven.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

zonnepanelen beuningen

Energie neutraal Beuningen in 2040

Gemeente Beuningen heeft als streven om in het jaar 2040 volledig energie neutraal te zijn. Door het aantal zonnenpanelen in Beuningen te verhogen kan dit doel gemakkelijker worden bereikt. Twijfelt u of uw dak geschikt is? Wij plaatsen zowel op zonnepanelen plat dak als op een schuin dak. U kunt ook de locatiescan doen om te kijken of uw dak geschikt is.

zonnepanelen beuningen

Geen spaargeld nodig voor zonnepanelen

De overheid stimuleert de aanschaf van zonnepanelen en komt de consument (en bedrijven) vaak te gemoed met subsidies of laagrentende leningen om zo uw huis te verduurzamen. Dit zorgt ervoor dat u geen spaargeld hoeft in te zetten en wel uw huis kunt verduurzamen. Daarnaast stijgt natuurlijk ook uw waarde van uw huis. Wij hebben al heel wat zonnepanelen gelegd in Beuningen, bent u de volgende?

Wij werken uitsluitend met A+ merken

De zonnepanelen die wij in Beuningen plaatsen zijn uitsluitend A+ merken. Hierdoor krijgt u niet alleen de meeste waarde, ook krijgt u lange garantie op zowel de panelen als de bevestiging. Omdat wij al jaren met dezelfde merken werken kunnen wij de kwaliteit garanderen. Heeft u vragen over het beste type zonnepanelen op uw dak en bij uw situatie? Neem dan contact met ons op.
zonnepanelen beuningen

Wij werken met de volgende merken

Zonnepanelen in Beuningen installeren. Wat je van ons kan verwachten?

Al decennia lang plaatst Solar2Led in Beuningen en omstreken. Onze lange garantietermijnen en gecertificeerde installatie-teams garanderen een goede service. Omdat wij meer dan 10 verschillende installatieteams hebben, kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze experts helpen bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om zonnepanelen, bevestigingsmaterialen en omvormers.

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen Deventer

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Beuningen. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

Zonnepanelen deventer

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veel gestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Zonnepanelen Deventer

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie of een offerte kun je uiteraard contact opnemen! 

Zonnepanelen in Beuningen?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.