Solar2Led is van 22-07 tm 04-08 gesloten. Vanaf 5 augustus staan we weer volledig voor je klaar.

Solar2Led

Zonnepanelen Bennekom​

Draag bij aan de lokale doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn door voor zonnepanelen te kiezen in Bennekom. Jij kan het verschil maken door te starten met zonnepanelen. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voordelig voor jezelf. Het hebben van zonnepanelen draagt bij aan een betere milieu en een daling in de energiekosten. Het is al mogelijk om te starten met zonnepanelen zonder hiervoor spaargeld opzij te zetten door de verschillende gunstige subsidies die de gemeente Bennekom beschikbaar stelt.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Voor jouw hele buurt zonnepanelen in Bennekom.

In Nederland is er momenteel een ware energietransitie gaande. Duurzame energie is namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee.  Je kunt al zo’n €1000 euro per jaar besparen met de installatie van zonnepanelen in de gemeente Bennekom. Voor de aanschaf van duurzame energie en energiebesparing (ISDE) is er tevens ook nog een investeringssubsidie. Daarnaast is het ook mogelijk om tijdelijk bij aanschaf van de zonnepanelen de BTW terug te krijgen.

Hierdoor is het niet noodzakelijk om direct je spaargeld hieraan uit te geven. In Bennekom zijn zonnepanelen dus voor iedereen toegankelijk.

De voordelen van zonnepanelen in Bennekom:

Voor eigen gebruik zonne-energie opwekken

Het opwekken draag niet alleen bij aan een betere wereld, maar natuurlijk ook aan je eigen portemonnee. Afgelopen jaar kende Bennekom 1027 zonuren.

Minder betalen aan energiekosten

Eén van de voordelen van onze duurzame energie oplossing is dat de energiekosten jaarlijks zullen dalen. Jaarlijks een lagere energie rekening dus.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

In 2050 streven we naar een energieneutraal Bennekom door middel van zonnepanelen

Volledig energieneutraal zijn in 2050. Dat is het doel van de gemeente Bennekom. Dit betekent dat de gemeente Bennekom ernaar streeft dat ze evenveel energie verbruikt wordt als dat er duurzaam opgewekt wordt. Momenteel is gemeente Bennekom al gestart met de verduurzamingsslag. Al bijna 8865 woningen hebben namelijk al zonnepanelen op het dak liggen.

Er is in een Bennekom geen beschermd stadsgezicht. Daardoor is het mogelijk om zonder vergunning zonnepanelen te laten installeren. Hierdoor zijn er veel mensen in Bennekom die zonnepanelen hebben geplaatst. Wil jij de volgende zijn? Daarnaast zijn de meeste woningen ook geschikt voor de aanleg van zonnepanelen. Wij hebben voor elke situatie de juiste producten en kennis  zodat u niet met vragen blijft zitten.

Twijfel je of je dak wel geschikt is voor de installatie van zonnepanelen in Bennekom? Neem gerust contact met ons op. 

zonnepanelen bennekom
zonnepanelen bennekom

Zonnepanelen in Bennekom zonder spaargeld.

Om je eigen huis te verduurzamen heeft de overheid subsidies en lage rentelingen om dit te stimuleren. Dit geldt dus ook voor Bennekom. Door de energiebespaarlening is het gemakkelijker om zonder spaargeld zonnepanelen in Bennekom te plaatsen. Hierdoor wordt de installatie van zonnepanelen in Bennekom beschikbaar voor jouw hele buurt. Er zijn meerdere voordelen bij het aanleggen van zonnepanelen, zoals een lagere energierekening, een waardestijging van jouw huis en een betere planeet. Er zijn inmiddels al 8865 woningen voorzien van zonnepanelen in de gemeente Bennekom.

Uitsluitend werken wij met A+ merken

Wij werken uitsluitend met A+ merken voor de installatie van onze zonnepanelen in Bennekom. Niet alleen hebben de materialen een uitstekende garantie, ook is de kwaliteit erg goed. We hebben hier al vele jaren ervaring mee en kunnen deze dan ook betrouwbaar leveren.

Als je vragen hebt over welke zonnepanelen het beste aansluiten bij jouw situatie, kan je contact met ons opnemen.

Zonnepanelen in Bennekom

Wij werken met de volgende merken

In Bennekom zonnepanelen installeren. Wat kan je van ons verwachten?

Wij zijn al bijna 10 jaar de partner voor jou op het gebied van zonnepanelen. Wij bieden nog vele andere voordelen naast onze scherpe prijzen. Wij hebben namelijk ons eigen gecertificeerde montage- en installatieteam. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om achteraf te betalen (nadat de zonnepanelen geplaatst zijn) en garanderen we lange garantietermijnen.

Wij hebben daarnaast de kennis en expertise om jou tijdens het gehele proces te ontzorgen. We kunnen je zowel bij de keuze van de zonnepanelen als de daadwerkelijke installatie adviseren.

Zonnepanelen in Bennekom

Antwoord op al jouw vragen

zonnepanelen-Bennekom-6.jpg

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen bij Solar2Led als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Bennekom. In elk stadium kunnen deze vragen voorkomen. Veel van deze vragen zijn opgenomen op de veelgestelde vragen pagina. Als er nog andere vragen zijn kan je gerust contact met ons opnemen! We helpen daar dan graag verder mee.

zonnepanelen bennekom

Kennisbank

De zonnepanelen zijn niet het enige wat moet worden geïnstalleerd. Daarbij zijn er ook nog de nodige verschillen en de techniek. We proberen alles uit te leggen in onze kennisbank. Als er alsnog vragen zijn dan worden deze wellicht beantwoord bij de veel gestelde vragen. Zo niet, dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

zonnepanelen bennekom

Contact

Als er nog vragen zijn waar je geen antwoord op hebt gekregen via onze website. Je kan dan contact met ons opnemen via telefoon, mail of via het contactformulier. Daar helpen we je dan zo snel mogelijk mee verder. Voor vrijblijvende informatie of een offerte kun je ook uiteraard contact met ons opnemen.

Starten met zonnepanelen in Bennekom?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.