Solar2Led

Zonnepanelen Apeldoorn​

De energierekeningen blijven maar stijgen en iedereen moet steeds meer gaan betalen voor elektriciteit. Solar2led bied u de oplossing, zonnepanelen! Waarom te veel betalen wanneer u ook uw eigen energie kan opwekken met zonnepanelen? Hiermee bespaart u namelijk gemiddeld 1143,- per jaar in Apeldoorn. 

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen voor de gehele gemeente Apeldoorn

De hele wereld is bezig met het verduurzamen van energie. Duurzame energie draagt bij aan betere milieu omstandigheden, maar ook aan minder maandelijkse kosten. Vorig jaar kende Apeldoorn 1027 zonuren, waardoor u gemiddeld 1143,- euro per jaar kan besparen. Hierdoor wordt de aanschaf van zonnepalen steeds gemakkelijker.  

Door de 0% btw regeling hoeft u als consument of ondernemer niet direct uw spaargeld uit te geven. De aanschaf van zonnepanelen in Apeldoorn wordt hierdoor steeds laagdrempeliger. 

 

De voordelen van zonnepanelen in Apeldoorn:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Apeldoorn kende 1027 zonuren het afgelopen jaar. 1027 uren waarin u uw eigen energie kan opwekken.

Minder betalen aan energiekosten

1027 zonuren zorgen voor een besparing van 1143,- per jaar. Een lagere energierekening en beter voor de uitgaven.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen betaalt u 0% btw.

Zonnepanelen Apeldoorn

Energie neutraal Apeldoorn in 2047

Gemeente Apeldoorn heeft een doel om in 2047 energie neutraal te zijn. Momenteel zijn er al 8284 koopwoningen in Apeldoorn die al voorzien zijn van zonnepanelen. Dat is al meer dan een kwart van alle geschikte woningen in Apeldoorn. Zij dragen allemaal al bij aan het verduurzamen van de wereld. 

Weet u niet of uw dak geschikt is voor zonnepanelen in Apeldoorn, maar bent u wel geïnteresseerd? Vraag dan nu de gratis locatiescan aan bij Solar2led en begin met het opwekken van uw eigen groene energie!

Zonnepanelen Apeldoorn
Zonnepanelen Apeldoorn

Spaargeld nodig voor zonnepanelen? Zeker niet!

Momenteel geeft de landelijke overheid verschillende subsidies en laagrentende leningen uit voor duurzame energie. Zo worden huiseigenaren gestimuleerd om hun woningen te verduurzamen. De energiebespaarlening zorgt ervoor dat de aanschaf van zonnepanelen in Apeldoorn makkelijker wordt zonder dat er spaargeld bij komt kijken. De lening heeft namelijk een lage rente, waardoor het aantrekkelijker is om zonnepanelen te kopen. Daarnaast stijgt uw woning in waarde wanneer er zonnepanelen op geplaatst zijn. Inmiddels zijn er al 8284 koopwoningen voorzien van zonnepanelen in Apeldoorn. Bent u de volgende?

 

Wij werken uitsluitend met A+ merken

Uitsluitend werken wij met A+ merken om zonnepanelen in Apeldoorn te plaatsen. Er is een lange garantietermijn en de materialen zijn van uitstekende kwaliteiten. Al jaren werken wij met deze materialen, waardoor we u kunnen garanderen van uitstekende kwaliteiten. Dit laat ook zien dat de leveranciers betrouwbaar zijn in het leveren van de beste materialen.

Heeft u vragen over het beste type zonnepanelen op uw dak en bij uw situatie? Neem dan contact met ons op.

 

Zonnepanelen Apeldoorn

Wij werken met de volgende merken

Zonnepanelen in Apeldoorn installeren. Wat je van ons kan verwachten?

Al 10 jaar lang is Solar2led de ideale partner op het gebied van zonnepanelen en het plaatsen hiervan. Naast de goede service bieden wij ook nog vele andere voordelen. Zo garanderen we lange garantietermijnen en hebben wij ons eigen gecertificeerde montage-en installatie team. Ook is het mogelijk om pas te betalen wanneer de zonnepanelen geplaatst zijn. 

Daarnaast hebben wij de kennis en expertise om jou tijdens het gehele proces te ontzorgen. Dit betekent dat we je zowel bij de keuze van de zonnepanelen als de daadwerkelijk installatie kunnen adviseren.

Zonnepanelen Apeldoorn

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen apeldoorn

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt over de installatie van zonnepanelen in Apeldoorn. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.

Zonnepanelen apeldoorn

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veel gestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Zonnepanelen Apeldoorn

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie of een offerte kun je uiteraard contact opnemen! 

Zonnepanelen in Apeldoorn?

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen.