Referenties

 Solar2Led plaatst veelvuldig installaties bij particulieren van 4 tot 40 panelen per installatie. Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in installaties voor kleine en grote bedrijven van 40 tot zelfs 2500 panelen. Onze ervaring in alle soorten installaties is dus groot, zodat wij jou in elke situatie goed kunnen helpen.

Installaties

Door de jaren heen heeft Solar2Led veel installaties mogen uitvoeren. Ons dekkingsgebied is daarbij ook steeds groter geworden. Met onze uitvalsbasis in Nijmegen zitten we voor het grootste deel in de omgeving van Nijmegen/Wijchen/Arnhem/Uden/Oss/Cuijk, maar dit is inmiddels uitgebreid naar vrijwel landelijk.Met een adviseur opererend vanuit Venlo is dat een regio waar we veel actief zijn.Een andere adviseur vanuit Hazerswoude-Dorp die is veel actief in die regio.

De andere adviseurs verdelen het Oosten van het land en alles tussen Nijmegen/Eindhoven/Tilburg/Den Bosch/Geldermalsen en Utrecht.Op deze pagina is een indruk te vinden van de installaties die we hebben uitgevoerd.We hebben enkele voorbeelden uitgewerkt, zodat je een indicatie hebt van de opbrengst per regio/hellingshoek/zonnerichting en aantal panelen. Ook kun je gelijk zien wat de gemiddelde besparing voor die installatie is.

Geldrop

Wijchen

Solar2led

Huizen

Alphen aan de Rijn

Wijchen

Velp

Boven-Leeuwen

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen