Montagematerialen

Bij een PV-installatie horen uiteraard ook de bevestigingsmaterialen om de zonnepanelen te kunnen monteren op het dak. Eventueel is het uiteraard ook mogelijk om ze op de grond of zelfs tegen de gevel aan te plaatsen. Voor vrijwel elk type dak hebben wij bevestigingsmaterialen. Denk hierbij aan: pannen, staal, lei, bitumen, kalzip, enz.
De bevestigingsmaterialen voor schuine daken en platte daken zijn allemaal van aluminium, inox of RVS. Solar2Led biedt daarin verschillende mogelijkheden en we zijn ook gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van schansen. Ideaal voor platte daken met een beperkt dakoppervlakte.

Solar2Led heeft een zusjesonderneming, genaamd Solar2Mounting. Zij leveren de bevestigingsmaterialen op maat voor installatiebedrijven.
Op www.solar2mounting.nl kunt u meer lezen over Solar2Mounting. De folders van Solar2Mounting kunt u bekijken door op een link te klikken.

Solar2Mounting brochure Montagematerialen
Solar2Mounting brochure Electromaterialen

 

Ook voor de bevestigingsmaterialen zijn wij erg flexibel en helpen wij u graag verder als uw wensen nog niet worden gehoord door het assortiment uit de folders. We hebben namelijk naast het assortiment uit de folders bijvoorbeeld ook het plat dak materiaal van Esdec (Flat Fix Fusion)