Enphase

Enphase is de marktleider in de micro-omvormers en afkomstig uit Amerika. Bij deze technologie heeft elk paneel een eigen kleine omvormer. Hierdoor hangt er dus geen centrale omvormer meer binnen waar alle panelen mee gekoppeld zijn.
De micro-omvormers zorgen ervoor dat er op het dak direct de gelijkstroom omgezet wordt naar wisselstroom, zodat het binnen gebruikt kan worden. Elk paneel werkt daardoor onafhankelijk en op deze manier wordt de impact van schaduw geminimaliseerd. Een andere reden waarom Solar2Led regelmatig met de Enphase producten werkt is vanwege de flexibiliteit van het systeem. Het is goed toepasbaar bij verschillende dakvlakken, richtingen en hellingshoeken. Daarnaast is het flexibel uit te breiden in de toekomst. Enphase biedt een totaaloplossing aan met ook accu’s, waardoor je voor de toekomst voorbereid bent.
De micro-omvormers van Enphase bieden een uitgebreide productgarantie van 25 jaar. Dit samen met een erg laag uitvalspercentage zorgt voor een betrouwbaar systeem. De micro-omvormers zijn altijd uit te schakelen, dit gebeurt ook automatisch bij calamiteiten. Hierdoor zorgt het voor een veilige oplossing op het dak en wordt het systeem regelmatig toegepast in situaties met hoge veiligheidseisen.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Wij werken met de volgende merken