Schuin dak

Het meest voorkomende schuine daktype is een pannendak. Er zijn echter nog veel meer schuine daken waar zonnepanelen op geplaatst komen worden. Denk hierbij aan golfplaten, staal dak, dakpanplaten, bitumen en leien daken. Al deze verschillende daken hebben ook een andere manier van bevestiging nodig. Hier horen ook weer andere bevestigingsmaterialen bij. Solar2Led biedt voor vrijwel elk type dak de juiste oplossing.
We hebben onze bevestigingsmaterialen zorgvuldig samengesteld en doorontwikkeld. Op deze manier zorgen wij voor een uiterst stevige en betrouwbare constructie, die ook nog eens flexibel aangepast kan worden. Door samen met onze monteurs hiernaar te kijken en te ontwikkelen, is ons systeem ook nog eens snel en zorgvuldig aan te brengen. De ontwikkelingen blijven hierin ook niet stil staan en daardoor zijn we altijd bezig om dit systeem verder te ontwikkelingen. Denk hierbij aan de aanpassingen van de panelen (het formaat van de panelen is aan veel wijzigingen onderhevig) Maar ook de normen en eisen met betrekking tot de veiligheid en eisen van de verzekeraars. Dit samen met de productgarantie van 20 jaar, zorgt voor een betrouwbaar systeem.
Zonnepanelen Nijmegen
Naast dat de constructie stevig, veilig en goed te monteren moet zijn, is het ook belangrijk dat alles er mooi uitziet op het dak. Ook op de afwerking van de klemmen en einddoppen is daarmee rekening gehouden. Ook zijn op vrijwel alle daken de bevestigingsmaterialen af te stellen, zodat een bolling of del in het dak er niet voor hoeft te zorgen dat ook de zonnepanelen er scheef op komen te liggen.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen