Vanwege de extreem toegenomen drukte, is onze reactietijd op dit moment wat langer dan u van ons gewend bent. We streven ernaar om binnen 2 a 3 weken te reageren op de offerte-aanvraag of het contactformulier.

Plat dak

Naast schuine daken zijn er in Nederland ook erg veel platte daken aanwezig. Veel woningen hebben een plat dak, maar ook bij schuine daken is er regelmatig een combinatie met een plat dak van bijvoorbeeld een dakkapel, overkapping of garage. Ook voor deze platte daken heeft Solar2Led een geschikte oplossing. Dit kan toegepast worden op zowel daken van bituum, EPDM, PVC of sedum.
De voordelen van het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak is voor veel mensen dat de panelen niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Het maakt dan ook minder uit, hoe de panelen eruit zien, waardoor is er regelmatig voor hoger rendement panelen gekozen kan worden. Daarnaast ben je op een plat dak vaak flexibeler om de panelen in de juiste richting te zetten ten opzichte van de zon. De nadelen van een plat dak voor zonnepanelen zijn dat er meer ruimte nodig is op het dak dan bij een schuin dak. Doordat de panelen achter elkaar komen, moet er tussenruimte zijn, zodat de panelen niet in de schaduw van elkaar staan. Daarnaast zijn de materialen duurder dan voor een schuin dak.
Voor de platte daken werkt Solar2Led vrijwel altijd voor een lichtgewicht systeem van Esdec of SolarStell. Tevens hebben wij op maat gemaakte schansen. Hierdoor kunnen we voor alle situaties een juist systeem aanbieden. Welk systeem dat is, wordt per situatie bekeken en heeft voornamelijk te maken met de afmetingen van het dak en de wensen van de klant.
Bij Esdec wordt er gekozen voor het Flat Fix Fusion systeem. Dit is een lichtgewicht systeem dat helemaal gesloten is door windkappen aan de achterkant en de zijkant. Het systeem wordt dan volledig aan elkaar gekoppeld door tussenprofielen, waardoor het stormbestendig is. De kappen zijn eventueel ook nog in zwarte variant verkrijgbaar, zodat ook voor het oog dit een mooi plaatje geeft. Het systeem wordt altijd landscape geplaatst in een hellingshoek van 13 graden en is zowel in zuid-opstelling als in oost/west opstelling te leveren en heeft 20 jaar productgarantie.
Bij Solarstell wordt er gekozen voor het Connect systeem. Dit is ook een lichtgewicht systeem dat gesloten is door windkappen. Ook hier kunnen de kappen ook in zwarte uitvoering worden geleverd. Wij gebruiken dit systeem voornamelijk voor de flexibiliteit in de maat en dan met name voor de portrait uitvoering. Het systeem wordt geplaatst in 10 of 13 graden hellingshoek en is ook zowel in zuid als in oost/west opstelling te leveren. Met een productgarantie van 20 jaar en een stormbestendige koppeling met de andere panelen, is dit een uiterst geschikt systeem voor woningen en gebouwen met platte daken.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen