GoodWe

GoodWe is een top 10 omvormerfabrikant van de wereld. Het is een toonaangevend fabrikant en komt uit China, maar heeft de afzetkanalen in meer dan 100 landen. Het maandelijkse verkoopvolume van GoodWe is circa 30.000stuks.

Stringomvormers

GoodWe is gespecialiseerd in string-omvormers voor zowel residentiële en commerciële projecten. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment met een uitstekende service en distributie. Door een eigen servicekantoor in Nederland en meerdere groothandels die GoodWe aanbieden zijn ze een erg betrouwbare partner.
Solar2Led is al vanaf het begin van ons bestaan partner en leverancier van GoodWe. Veel installaties hebben we al mogen voorzien van een GoodWe omvormer, zowel particulier als zakelijk. We hebben dus al veel kennis en ervaring mogen opbouwen met deze mooie omvormers. Doordat we een GoodWe Plus+ installateur zijn, kunnen wij op alle omvormers tot de 20.000W 10 jaar productgarantie geven.
De omvormers van GoodWe zijn allemaal te monitoren via de eigen Semsportal. Hier is precies te zien wat de totale opbrengst is van de panelen. Je kunt hiermee overzichten per dag, week, maand of jaar uitdraaien. Het is niet mogelijk om per paneel te monitoren. De GoodWe omvormers hebben verschillende modellen. De XS serie zijn de kleine omvormers voor 1 string. De D-NS omvormers zijn voor installatie vanaf circa 10 panelen. Hierbij is het mogelijk om 2 strings apart van elkaar te laten functioneren. Mocht er schaduw op een paneel vallen, is er altijd nog de optie om een optimizer van Tigo toe te passen, op de panelen die schaduw pakken. De DT omvormers zijn de 3 fasen omvormers en hebben standaard ook 2 string aansluitingen.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Wij werken met de volgende merken