GoodWe

GoodWe is een top 10 omvormerfabrikant van de wereld. Het is een toonaangevend fabrikant en komt uit China, maar heeft de afzetkanalen in meer dan 100 landen. Het maandelijkse verkoopvolume van GoodWe is circa 30.000stuks.

Stringomvormer

GoodWe is gespecialiseerd in string-omvormers voor zowel residentiële en commerciële projecten. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment met een uitstekende service en distributie. Door een eigen servicekantoor in Nederland en meerdere groothandels die GoodWe aanbieden zijn ze een erg betrouwbare partner. GoodWe biedt string-omvormers aan die geschikt zijn voor het verbinden van zonnepanelen in een serie-schakeling. Met een string-omvormer kunnen bijvoorbeeld systemen van 10 panelen met twee series worden aangesloten. Het is belangrijk om te onthouden dat binnen een serie de slechtst presterende schakel bepalend is voor de rest van de serie. Als alle panelen op dezelfde plek zijn gelegen en er geen schaduwvorming is, biedt de string-omvormer een zeer kosteneffectieve oplossing. Bij ons zijn string-omvormers van het merk GoodWe verkrijgbaar, die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit.

Goodwe omvormers

Goodwe & Solar2Led

Solar2Led is al vanaf het begin van ons bestaan partner en leverancier van GoodWe. Veel installaties hebben we al mogen voorzien van een GoodWe omvormer, zowel particulier als zakelijk. We hebben dus al veel kennis en ervaring mogen opbouwen met deze mooie omvormers. Doordat we een GoodWe Plus+ installateur zijn, kunnen wij op alle omvormers tot de 20.000W 10 jaar productgarantie geven.
goodwe

Monitoring van stringomvormer

De omvormers van GoodWe zijn allemaal te monitoren via de eigen Semsportal. Hier is precies te zien wat de totale opbrengst is van de panelen. Je kunt hiermee overzichten per dag, week, maand of jaar uitdraaien. Het is niet mogelijk om per paneel te monitoren. De GoodWe omvormers hebben verschillende modellen. De XS serie zijn de kleine omvormers voor 1 string. De D-NS omvormers zijn voor installatie vanaf circa 10 panelen. Hierbij is het mogelijk om 2 strings apart van elkaar te laten functioneren. Mocht er schaduw op een paneel vallen, is er altijd nog de optie om een optimizer van Tigo toe te passen, op de panelen die schaduw pakken. De DT omvormers zijn de 3 fasen omvormers en hebben standaard ook 2 string aansluitingen.

Belang van een betrouwbare omvormer

Een betrouwbare omvormer is essentieel voor het optimaal functioneren van een zonnepanelensysteem. Omvormers zetten de gelijkstroom die geproduceerd wordt door de zonnepanelen. Als de omvormer niet goed functioneert, kan dit de energieproductie van het hele systeem negatief beïnvloeden. Een omvormer van lage kwaliteit kan ervoor zorgen dat de zonne-energie niet efficiënt wordt omgezet in bruikbare elektriciteit, waardoor het rendement van het zonnepanelensysteem afneemt. Dit kan leiden tot verlies van energieopbrengst en verminderde besparingen op de energierekening.
Goodwe omvormers

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Wij werken met de volgende merken