Garantie

De producten, installatie en service van Solar2Led zijn van topkwaliteit en dat geldt ook voor de garanties. De zonnepanelen hebben een opbrengstgarantie van 90% na 10 jaar en van 80% na 25 jaar. De ruimte productgarantie op de zonnepanelen is minimaal 12 jaar. Op sommige panelen, zoals de glas-glas panelen zitten zelfs nog gunstigere opbrengstgaranties en productgaranties.

De omvormers hebben ook vrijwel allemaal minimaal 10 jaar productgarantie, op enkele 3 fasen omvormers na. Bij de meeste merken is dit zelfs te verlengen naar 20 of zelfs 25 jaar. Op bijvoorbeeld SolarEdge zit op alle types, standaard 12 jaar productgarantie en ook bij hen is de garantie te verlengen.

Op de bevestigingsmaterialen van Solar2Led zit 20 jaar garantie. Daarnaast geven wij ook nog eens 10 jaar garantie op de volledige montage en installatie. (exclusief internetverbinding)

In een wereld waar tegenwoordig erg veel onzekerheden zitten heeft Solar2Led gekozen voor zekerheid. Wij zijn namelijk aangesloten bij de SGZE. Dit is de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Dat levert voor u als consument de volgende garanties op:

  1. De fabrieksgarantie wordt door SGZE overgenomen als Solar2Led onverhoopt failliet zou gaanSGZE_Logo
  2. In het geval dat er een conflict ontstaat tussen u en Solar2Led is er een geschillencommissie die een bindend advies afgeeft.
  3. Er zijn strenge toelatingseisen, waardoor u er dus gegarandeerd van bent dat Solar2Led zich hieraan houdt. Op www.sgze.nl vindt u hier meer informatie over.