10 voordelen van Solar2Led

Waarom zou u ervoor kiezen om uw PV-installatie bij Solar2Led aan te schaffen, terwijl er ook zoveel andere bedrijven zijn die u een vergelijkbaar systeem aan kunnen bieden?

Naast onze scherpe prijs heeft Solar2Led nog vele andere voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. Uit ervaring van onze tevreden klanten worden voornamelijk de eigen installatiedienst, de goede garantievoorwaarden en de betalingsvoorwaarden als erg positief en uniek ervaren.

 

Vink-groen-3-e1460462888314 1. Eigen montage- en installatieteam
Solar2Led werkt uitsluitend met eigen monteurs. Dit is vrij uniek in de zonnepanelenwereld. Solar2Led gaat echter nog een stapje verder. Solar2Led heeft namelijk ook gecertificeerde monteurs in eigen dienst. Hierdoor heeft u slechts één aanspreekpartner tijdens het gehele traject. Dit voorkomt miscommunicatie en daardoor bent u bij Solar2Led aan het goede adres. Doordat er bij Solar2Led geen partijen tussen zitten, kunnen wij u altijd een scherpe prijs aanbieden!
Vink-groen-3-e1460462888314 2. Uitsluitend A-merken
Solar2Led werkt uitsluitend met A-merken. Alle producten die Solar2Led aanbiedt komen goed tot zeer goed uit verschillende testen van Photon die u op internet kunt vinden. Tevens testen en monitoren we op ons eigen dak ook de verschillende soorten panelen, zodat we precies weten waar we over praten. De goede kwaliteit geldt ook voor al onze bevestigingsmaterialen die gemaakt zijn van aluminium of inox. Om de energieverliezen in uw installatie zo klein mogelijk te houden maakt Solar2Led aan de DC-kant altijd gebruik van 6 mm2 solarkabel. Alle materialen zijn minstens TÜV en CE gekeurd. Bij Solar2Led bent u dus gegarandeerd van uitstekende kwaliteit!
Vink-groen-3-e1460462888314 3. Goede garanties
De producten van Solar2Led zijn van topkwaliteit en hetzelfde geldt voor onze garanties. De zonnepanelen hebben een productgarantie van minimaal 12 jaar. De opbrengstgarantie wordt bepaald door de gebruikte materialen en is 90% na 12 jaar en 80% na 25 jaar.
Voor de omvormers gelden verschillende productgaranties van 5, 10 en 12 jaar. De optimizers hebben allemaal een nagenoeg levenslange productgarantie van 25 jaar.
En omdat alles ook nog goed vast moet zitten hebben de gebruikte bevestigingsmaterialen een productgarantie van 20 jaar.
Dat is nog niet alles, deze productgarantie is ook nog eens verzekerd. Mocht de fabrikant er over enkele jaren niet meer zijn, wordt de garantie overgenomen. Daarvoor is Solar2Led aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Zie www.sgze.nl en het kopje ‘garantie’ voor meer informatie.
SGZE_Logo
Vink-groen-3-e1460462888314 4. Goede betalingsvoorwaarden
Solar2Led werkt niet met aanbetalingen bij particuliere installaties! U mag het volledige bedrag betalen wanneer de monteurs alles werkend hebben opgeleverd. Doe-het-zelfpakketten hoeven ook pas betaald te worden wanneer deze volledig naar uw zin geleverd zijn! U bent hierdoor verzekerd van een goede afhandeling.
Vink-groen-3-e1460462888314 5. Complete pakketten
Als u kiest voor een doe-het-zelfpakket van Solar2Led zal deze ook helemaal compleet zijn. Van zonnepanelen tot en met de bekabeling en van de installatieautomaat tot en met de spijkerclips en tie-wraps. Alles  zit in de prijs inbegrepen. U hoeft niet meer naar de bouwmarkt om extra materialen te halen!
Vink-groen-3-e1460462888314 6. Eigen showroom
Solar2Led heeft aan de Hogelandseweg 40 in Nijmegen een eigen showroom. Hier kunt u verschillende opstellingen van zonnepanelen bekijken. Daarnaast hebben we verschillende omvormers van SolarEdge en GoodWe aangesloten op de zonnepanelen van ons dak. Ook zijn de verschillende merken zonnepanelen en plat dak mogelijkheden te bekijken. Ook is er een mogelijkheid voor een presentatie bij kleinere collectieve projecten. Zie het kopje ‘over ons’ voor enkele foto’s om een indruk te krijgen.
Vink-groen-3-e1460462888314 7. Ruime ervaring
Solar2Led heeft een jarenlange ervaring op het gebied van elektrische energieoplossingen en bouwconstructies. Inmiddels heeft Solar2Led al ruim 10.000 zonnestroom-installaties geplaatst. Dit varieert van particuliere installaties (tussen de 4 en 40 panelen), maar ook is een groter team gespecialiseerd in de dagelijkse uitvoering van grote installaties (van 40 tot 3000 panelen). De ervaring is dus groot, waardoor u bij Solar2Led in betrouwbare handen bent.
Vink-groen-3-e1460462888314 8. Flexibiliteit
Solar2Led is een flexibel bedrijf. Wijzigen op korte termijn zijn geen probleem. Doordat Solar2Led meerdere elektriciens en meerdere monteurs heeft, kunnen wij snel en to-the-point reageren. Ook hebben een aparte servicemonteur, die eventuele storingen snel kan verhelpen.
 Vink-groen-3-e1460462888314 9. Relatief korte levertijd
Bij Solar2Led hoeft u niet lang te wachten op uw materialen. De artikelen die wij op voorraad hebben zullen binnen 1-2 werkdagen bij u arriveren. De doe-het-zelfpakketten worden binnen 2-3 werkdagen geleverd. Door ons grote succes hebben we het aantal montageteams meer dan verdubbeld, waardoor we onze levertijd voor installaties kort kunnen houden. Momenteel is de levertijd tussen de 3 en 6 weken, maar zijn we soms zo flexibel dat we toch op kortere termijn kunnen monteren indien gewenst. Uiteraard streven wij er naar om de wachttijd zo kort mogelijk te houden.
Vink-groen-3-e1460462888314 10. Vrijblijvende afspraak
De adviseurs van Solar2Led komen graag vrijblijvend bij u kijken wat er mogelijk is voor zonnepanelen. Zij kunnen advies geven en de volledige situatie bekijken en beoordelen. Er wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn en of de meterkast conform de richtlijnen is. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Doordat Solar2Led alles in eigen hand heeft en er geen partijen tussen zitten, kan er altijd een scherpe prijs worden aangeboden. Zijn er na het bezoek nog vragen dan kunt u altijd contact opnemen per mail, telefoon of contactformulier.